Як злити воду з пральної машини вручну

Автор: Ellen Moore
Дата Створення: 18 Січень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Стиральная машина не сливает воду. Как слить воду с машинки.
Відеоролик: Стиральная машина не сливает воду. Как слить воду с машинки.

Зміст

Якщо ваша пральна машина раптово зупинилася і відмовляється працювати, а в ній все ще багато води, то відремонтувати її буде неможливо, поки вода не буде відкачано. Ця стаття пояснює, як злити воду з пральної машини вручну.

кроки

  1. 1 Візьміть відро і рушник. Вимкніть пральну машину від електричної мережі.
  2. 2 Знайдіть каналізаційну трубу. Вода з пральної машини зливається в каналізаційну трубу. Зазвичай вона розташована або під раковиною, або поруч. Можливо, вам доведеться посунути пральну машину, щоб дістатися до труби.
  3. 3 Від'єднайте зливний шланг від каналізаційної труби. Тримайте шланг вертикально.
  4. 4 Опустіть шланг у відро. Вода почне стікати в відро, завдяки силі тяжіння. Коли відро наповниться, просто підніміть шланг вище рівня пральної машини, і потік води припиниться.
  5. 5 Вилийте воду з відра в раковину. Продовжуйте до тих пір, поки вся вода не виллється з пральної машини. Зателефонуйте в сервісну службу, щоб викликати майстра по ремонту, якщо ви самі не можете полагодити пральну машину. Якщо ви впевнені в собі, прочитайте статтю wikiHow, як усунути витік води в пральній машині.

Поради

  • Якщо вода не тече, або тече повільно, це може відбуватися з кількох причин:
    • У пральній машині може не залишитися або залишитися занадто мало води для зливу, так як цикл прання може бути практично завершено.
    • Якщо фільтр засмічений, вода може витікати тоненькою цівкою або взагалі не витікати. В такому випадку, вам доведеться спочатку почистити фільтр, а потім приступати до подальших дій.
  • Цей же метод може бути використаний і для посудомийних машин.

Що вам знадобиться

  • відро
  • рушник
  • Рукавички (за бажанням)

додаткові статті

Каксделать пастку для мух Какізбавіться від сонечок Какізбавіться від бджіл Какузнать, скільки годин фільтрувати басейн Какізбавіться від шершнів Какудаліть запах хлору з рук Какудаліть фарбу з штучної шкіри Какудаліть запах сечі з бетонної поверхні Каксделать лавандова олія Какбезопасно викинути старі ножі Какудаліть запах цвілі з книг Какспасті вмираючий кактус Каквиращівать салат в домашніх умовах Какчістіть оцинковану сталь