Як створити модель 3D будівлі для Google Earth, використовуючи програму SketchUp

Автор: Ellen Moore
Дата Створення: 20 Січень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Як створити модель 3D будівлі для Google Earth, використовуючи програму SketchUp - Суспільство
Як створити модель 3D будівлі для Google Earth, використовуючи програму SketchUp - Суспільство

Зміст

3D-будівлі в Google Earth повністю складаються з моделей, зроблених в «Google SketchUp» або «Google Building Maker». Робити моделювання будівель для Google Earth дуже просто.

кроки

  1. 1 Відкрийте програму «SketchUp». Це найбільш популярний інструмент для моделювання в Google Earth.
  2. 2 Перейдіть в «Файл», а потім натисніть кнопку «Гео-розташування». Далі має з'явитися вікно з супутниковими знімками.
  3. 3 Введіть місце розташування. Потім виберете режим перегляду, поки не отримаєте повне уявлення про будівлю, яке ви хочете моделювати.
  4. 4 Натисніть кнопку «Вибрати регіон» та змініть розмір рамки, яка з'явитися, щоб охопити ваш будинок, а потім натисніть «Захоплення». Так ви зробите «скріншот» зображення.
  5. 5 Зображення повинно з'явитися на вашій моделі. Щоб було легше моделювати, підкресліть контури вашого будинку за допомогою інструменту «Лінії».
  6. 6 Створіть оболонку вашої моделі. Google Earth не "заглядає» всередину будівель, що помітно спрощує ваше завдання. Немає необхідності додавати додаткові текстури.
  7. 7 Додайте зображення даху. Натисніть на інструмент «Матеріали» (позначається як фарба з відром), потім натисніть на інструмент «Піпетка». З обраним інструментом натисніть на супутникові знімки. Нарешті, натисніть на дах вашої моделі. Дах буде виглядати початком реального будівлі.
  8. 8 Додайте «Фото-текстури». Перейдіть в «Вікно», потім виберіть «Фото-текстури». Натисніть на одну сторону вашого будинку, потім натисніть кнопку «Вибрати регіон». Коли ви підходите до сторони будівлі, натисніть на інструмент «Захоплення» і ця сторона буде текстурірована. Зробіть те ж саме з іншими частинами вашої моделі.
  9. 9 Ваше будівля повинна виглядати як на картинці. Переконайтеся, що фото-текстури точні і повні.
  10. 10 Додайте 3D-модель. При введенні інформації про вашу моделі, переконайтеся, що «Google Earth Ready» виконує перевірку.
  11. 11 Зачекайте. Оцінювачі аналізуватимуть модель і дивитися, чи задовольняє вона вимогам будівель в Google Earth 3D.
  12. 12 Через деякий час перевірте стан вашої моделі. Якщо модель буде прийнята, то ви побачите стрічку поруч з назвою, що свідчить про те, що вона була додана. Якщо немає, то ви повинні побачити стрічку з червоним символом.
  13. 13 Ви можете також переглянути модель в Google Earth, щоб переконатися, що вона була прийнята.

Поради

  • Іноді будівлі включають в себе ще один будинок, що приховують ще одну стіну, що робить фото-текстуру неможливою. Те, що ви зробили, це вибрали стіну у вашій моделі, захопили стіну, яка нічого не має, але вона того ж кольору, що і спершу обрана стіна, і застосували фото-текстуру.
  • Ви можете ознайомитися з вимогами до моделей в Google Earth.

Що вам знадобиться

  • Google Earth
  • Програма «SketchUp»
  • Доступ до Інтернету