Як встановити плагіни для After Effects

Автор: Gregory Harris
Дата Створення: 10 Квітень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Установка плагина Saber для  After Effects 2020 Бесплатно (Free)
Відеоролик: Установка плагина Saber для After Effects 2020 Бесплатно (Free)

Зміст

З цієї статті ви дізнаєтеся, як встановити плагіни для Adobe After Effects. Якщо до плагіну продаються окремо інструкції по установці, просто скопіюйте файл в папку для плагінів Adobe After Effects. Далі в статті ви дізнаєтеся, як завантажити плагін і скопіювати його в відповідну папку для After Effects.

кроки

  1. 1 Скачайте плагін. Деякі плагіни можна скачати безкоштовно, інші - ні. Модулі для After Effects доступні для скачування на ряді сайтів, включаючи videocopilot.net, videosmile.ru і сторонні зовнішні модулі для Adobe After Effects. Виберіть плагін, а потім натисніть на лінк для скачування, щоб завантажити його.
    • Модулі After Effects, як правило, завантажуються в ZIP-архівах.
  2. 2 Відкрийте ZIP-архів. Двічі натисніть на ZIP-архів лівою кнопкою миші, щоб витягти і відкрити його вміст. Витягнуті файли будуть автоматично поміщені в папку «Завантаження».
  3. 3 Відкрийте папку, що відповідає операційній системі комп'ютера. ZIP-архів містить кілька папок з файлами для тієї чи іншої операційної системи. Наприклад, в архіві можна знайти такі папки: «Плагін для Windows 32-біт», «Плагін для Windows 64-біт», «Плагін для Mac 32-біт» або «Плагін для Mac 64-біт».
  4. 4 Скопіюйте файл з плагіном на робочий стіл. Перетягніть файл на робочий стіл або натисніть на плагін правою кнопкою миші і виберіть «Копіювати», а потім натисніть на робочий стіл правою кнопкою миші та виберіть «Вставити».
  5. 5 Відкрийте нове вікно Провідника на Windows або нове вікно Finder на mасOS. На Windows натисніть на іконку папки на панелі завдань. На mасOS натисніть на біло-синій смайлик в лівій частині панелі Dock внизу екрану. Так ви отруюються нове вікно для перегляду файлів на комп'ютері.
  6. 6 Відкрийте папку з плагінами для After Effects. На Windows папка Adobe After Effects, як правило, розташована в C: Program Files Adobe Adobe After Effects Support Files Plug-ins. На mасOS папка з плагінами знаходиться в Утиліти / Adobe After Effects / Plug-ins.
  7. 7 Створіть нову папку для плагіна. Натисніть правою кнопкою миші в папці з плагінами для After Effects, виберіть «Створити», а потім «Папку». Назвіть папку ім'ям плагіна. Наприклад, якщо ви хочете встановити плагін «VC Reflect», назвіть папку «VC Reflect».
    • Якщо у вас Mac-комп'ютер, де немає миші з правою кнопкою, або є тільки сенсорна панель, натисніть всередині папки двома пальцями, щоб відтворити натискання павою кнопкою миші.
  8. 8 Скопіюйте плагін в нову папку. Перетягніть файл з плагіном з робочого столу в нову папку або, якщо ви скопіювали файл, натисніть всередині папки правою кнопкою миші і виберіть «Вставити», щоб скопіювати плагін в нову папку. Плагін можна включити в меню «Ефекти» на панелі у верхній частині вікна.
    • Якщо програма вже запущена, збережіть роботу і перезапустіть After Effects, щоб плагін заробив.