Як вставити кліпарт в Word

Автор: Helen Garcia
Дата Створення: 22 Квітень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Как вставить картинку (фото, рисунок) в Word - видео урок
Відеоролик: Как вставить картинку (фото, рисунок) в Word - видео урок

Зміст

З даної статті ви дізнаєтеся, як вставити кліпарт в Microsoft Word на комп'ютерах під управлінням Windows і Mac OS X. В нових версіях MS Office кліпарти були замінені зображеннями Bing, але в Microsoft Word все одно можна знайти і вставити кліпарти.

кроки

Метод 1 з 2: У Windows

  1. 1 Відкрийте документ Microsoft Word. Для цього двічі клацніть по документу Microsoft Word, в який потрібно вставити кліпарт.
    • Також можна створити новий документ; для цього двічі клацніть по значку програми Microsoft Word, а потім натисніть «Новий документ».
  2. 2 Перейдіть на вкладку вставка. Вона знаходиться зліва на синій стрічці інструментів Word, яка розташована в верхній частині вікна Word. Відкриється панель інструментів «Вставка».
  3. 3 натисніть Зображення з інтернету. Ви знайдете цю опцію в розділі «Ілюстрації» на панелі інструментів. Відкриється спливаюче вікно з рядком пошуку Bing.
  4. 4 Введіть пошуковий запит зі словом кліпарт. Введіть ключове слово, яке описує потрібний кліпарт, потім введіть слово кліпарт, Після цього натисніть ↵ Enter. Bing приступить до пошуку клипартів, які відповідають пошуковому запиту.
    • Наприклад: щоб знайти кліпарт зі слонами, введіть слони кліпарт і натисніть ↵ Enter.
    • У вас повинен бути доступ в інтернет, щоб шукати кліпарти за допомогою Bing.
  5. 5 Виберіть кліпарт. Клацніть по кліпарт, який ви хочете вставити в документ Word. У верхньому лівому кутку зображення з'явиться галочка, що свідчить про те, що кліпарт обраний.
    • Можна вибрати відразу кілька клипартів.
  6. 6 натисніть вставити. Ця кнопка знаходиться в нижній частині вікна. Обраний кліпарт буде вставлений в документ Word.

Метод 2 з 2: У Mac OS X

  1. 1 Відкрийте сторінку пошуку зображень Bing. Перейдіть на сторінку https://www.bing.com/images/. Описуваний процес можна застосувати в Safari, Google Chrome і Firefox, але не факт, що і в інших браузерах.
  2. 2 Введіть пошуковий запит. Введіть ключове слово, яке описує потрібний кліпарт, а потім натисніть ⏎ Return. Запуститься пошук зображень за допомогою Bing.
  3. 3 клацніть по Фільтр. Цей значок у вигляді воронки знаходиться на правій стороні сторінки Bing, трохи вище результатів пошуку. Під рядком пошуку та над результатами пошуку відобразиться ряд вкладок.
  4. 4 клацніть по Тип ▼. Ця вкладка знаходиться під панеллю пошуку. Відкриється меню, що випадає.
  5. 5 клацніть по Кліпарт. Ця опція знаходиться посередині меню, що випадає і дозволить залишити в результатах пошуку тільки кліпарти.
  6. 6 Виберіть кліпарт. Клацніть по кліпарт, який ви хочете вставити в документ Word.
  7. 7 Збережіть кліпарт. затисніть Ctrl, Клацніть по кліпарт, а потім натисніть «Зберегти зображення». Кліпарт буде збережений на комп'ютері.
  8. 8 Відкрийте документ Word. Для цього двічі клацніть по документу Word, в який потрібно вставити кліпарт.
    • Також можна створити новий документ; для цього двічі клацніть по значку програми Microsoft Word, а потім натисніть «Новий документ».
  9. 9 Перейдіть на вкладку вставка. Вона знаходиться зліва на синій стрічці інструментів Word, яка розташована в верхній частині вікна Word. Відкриється панель інструментів «Вставка».
    • Чи не клацайте по меню «Вставка» у верхній частині екрану.
  10. 10 натисніть малюнки. Ви знайдете цю опцію зліва на панелі інструментів. Відкриється меню, що випадає.
  11. 11 натисніть Малюнок з файлу. Ця опція знаходиться в нижній частині меню, що випадає.
  12. 12 Виберіть зображення. Для цього клацніть по збереженому кліпарт.
    • Можливо, вам доведеться перейти в папку (на лівій панелі вікна Finder), в які завантажили обраний кліпарт, наприклад, в папку «Завантаження».
  13. 13 натисніть вставити. Ця кнопка знаходиться в нижній частині вікна. Обраний кліпарт буде вставлений в документ Word.

Поради

  • Також можна вставити фотографії з фототеки комп'ютера; для цього натисніть «Вставка»> «Малюнки».

попередження

  • Багато зображення (кліпарти), які знайде Bing, захищені авторським правом. Їх можна використовувати безкоштовно в особистих цілях (наприклад, в презентації), але якщо ви отримуєте від цього прибуток, ваші дії є незаконними.