Як заплести косу риб'ячий хвіст

Автор: Helen Garcia
Дата Створення: 14 Квітень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Косичка рыбий хвост. Hair Braid "Fish Tail"
Відеоролик: Косичка рыбий хвост. Hair Braid "Fish Tail"

Зміст

1 Розділіть волосся. Розчешіть волосся, відокремте частина збоку голови і перекиньте на протилежне плече. Зберіть решту волосся з протилежного від відокремленої частини боку.
  • Якщо ви відокремили частину волосся справа, волосся повинне лежати на лівому плечі, і навпаки.
  • 2 Розділіть волосся на дві частини. Візьміть волосся двома руками і розділіть на дві рівні частини. Переконайтеся, що пасма акуратні і волосся між ними не переплелися.
  • 3 Почніть плести «риб'ячий хвіст». Тримаючи волосся двома руками збоку від голови, почніть плести косу «риб'ячий хвіст». Відокремте невелике пасмо волосся від краю однієї з виділених пасом, таким чином відокремлених пасом стане три. Перекиньте третю (тоншу) пасмо між двома іншими. Тепер третя пасмо з'єднана з тією частиною волосся, що ви відокремили в самому початку. Волосся знову розділені на дві частини.
    • Повторіть цей крок з іншою частиною волосся. Відокремте невелике пасмо волосся з боку тієї частини, від якої ви ще не брали волосся, ви отримаєте третю пасмо. Покладіть цю третю пасмо на першу. Тепер третя пасмо з'єднана з першою частиною волосся. Волосся знову розділені на дві частини.
    • Щільно затягніть, потягнувши два пасма в протилежні сторони.
  • 4 Продовжуйте додавати пасма волосся. Додавайте невеликі пасма волосся до плетіння, виділяючи їх з вільних волосся і перекрещивая з основними пасмами, як ви робили в 3 кроці. Переконайтеся, що щільно затягуєте косу після закінчення кожного рівня.
    • Риб'ячий хвіст буде здаватися «перевернутої» косою. Сплітаються тільки два пасма, а коса набуває чітку форму риб'ячого хвоста.
  • 5 Відпустіть косу. Зазвичай зачіску «риб'ячий хвіст» роблять злегка розпатланою, надають їй ефект легкої недбалості. Щоб домогтися такого ефекту, потягніть деякі пасма, додавши трохи безладу в зачіску. Ви можете потягнути за обидві пасма деяких рівнів коси, щоб послабити їх і надати зачісці додаткову текстуру.
    • Якщо вам складно самостійно заплести цю косу, закріпіть волосся гумкою, коли перекинете їх на плече. Наступні дії, щоб заплести косу. Потім ножицями обережно зріжте гумку з волосся. Ви отримаєте такий же ефект недбалості, як якщо б заплітали косу без гумки. Відпустіть пасма, коли приберете гумку.
  • 6 Плетіння коси закінчено.
  • Метод 2 з 3: Як заплести Богемська косу «риб'ячий хвіст»

    1. 1 Розділіть волосся. Відокремте бічну частину волосся. Потрібно відокремлювати пасма з боку, протилежної тій, на якій ви хочете заплести косу. Наприклад, якщо ви хочете косу з правого боку, відокремлюйте пасма зліва.
      • Пасмо повинне закінчуватися на маківці, не потрібно відокремлювати волосся на задній частині голови.
    2. 2 Зберіть волосся біля відокремленої частини. Виділіть в пасма невеликий трикутний ділянку волосся і відокремте його від решти волосся. Розділіть на три частини. Волосся повинні бути зібрані на тій стороні, де буде коса.
    3. 3 Почніть плести французьку косу. Візьміть три пасма і почніть плести французьку косу. Візьміть одну з зовнішніх пасом і перекиньте через середню. Потім візьміть зовнішню пасмо з протилежного боку і перекиньте через середню пасмо. Ви сформуєте початок коси.
      • Продовжуючи плетіння, додавайте невеликі пасма волосся на початку кожного рівня. Додавайте волосся з лінії волосся спереду і від ділянки за вухом. Не беріть пасма з потилиці.
      • Закріпіть косу гумкою, коли дійдете до вуха.
    4. 4 Перекиньте волосся через плече. Візьміть вільні волосся і перекиньте їх на плече з того боку, де буде коса. Все волосся тепер зібрані з одного боку.
      • Витягніть кілька прядок навколо особи, щоб зачіска виглядала трохи розпатланою, а образ вийшов більш м'яким.
    5. 5 Почніть плести «риб'ячий хвіст». Розділіть волосся на дві частини. Візьміть частину волосся з правого боку потиличної частини, перенесіть пасмо через волосся з правого боку і з'єднайте з волоссям зліва. Візьміть пасмо зліва, перенесіть через частину волосся з лівого боку і з'єднайте її з волоссям справа. Продовжуйте плести таким чином, поки все волосся не будуть заплетене.
      • Щільно затягуйте кожен рівень коси. Потягніть два пасма коси в різні боки, щоб затягнути рівень.
      • Після того, як ви переплели два пасма рівня, з'єднувати їх з іншими волоссям. Починаючи кожен рівень коси, відокремлюйте нові пасма.
    6. 6 Закріпіть гумкою для волосся. Коли ви заплете все волосся, закріпіть кінець коси гумкою. Потягніть косу, щоб послабити плетіння.
      • Не обов'язково заплітати «риб'ячий хвіст» на всю довжину волосся. Ви можете зупинити плетіння на будь-якій довжині.
    7. 7 Готово.

    Метод 3 з 3: Як заплести бічній «риб'ячий хвіст»

    1. 1 Зберіть волосся ззаду в кінський хвіст. Закріпіть хвіст гумкою на потилиці. Переконайтеся, що взяли гумку, яку вам не шкода буде розрізати.
    2. 2 Почніть плести «риб'ячий хвіст». Розділіть волосся на дві рівні частини. Візьміть невелику частину справа, перекиньте через пасмо, з'єднавши з частиною волосся зліва. Тепер відокремте тонку пасмо волосся зліва, перекиньте через пасмо і з'єднаєте з волоссям з правого боку. Коли закінчите рівень коси, міцно затягніть, потягнувши частини волосся в різні боки. Повторюйте, поки не заплете весь «кінський хвіст».
      • Переконайтеся, що дрібні пасма з'єднуються з основною частиною волосся. У вас не повинно залишатися безлічі маленьких пасом в ході плетіння.
      • Альтернативний спосіб заплести цю косу - почати з тімені. Якщо ви починаєте з верхівки, вам не потрібна гумка. Ви почнете з двох частин волосся. Продовжуючи плетіння до потилиці, додавайте пасма волосся. Вам може знадобитися допомога іншої людини, якщо ви намагаєтеся зробити цю зачіску самостійно.
    3. 3 Завершіть зачіску. Закріпіть кінчик коси гумкою. Ножицями обережно зріжте гумку з волосся. Відпустіть косу, обережно потягнувши пасма в сторони.Чтоби закінчити створення образу, перекиньте косу на плече.

    Поради

    • Щоб переконатися, що пасма не плутаються під час плетіння, добре розділіть волосся. Це також гарантія того, що коса буде щільно затягнута під час плетіння.
    • Не тримайте додаткові пасма окремо. Коли ви приплітати до коси маленьке пасмо, з'єднувати її з основною частиною волосся. Ви повинні починати кожен рівень з нових додаткових пасом.
    • Чи не занадто замислюйтесь. Ви, по суті, просто перехрещуються пасма.
    • Щоб коса вийшла гладкою, добре розчешіть волосся. Для текстурной, безладної зачіски залиште волоссю природну хвилястість або НЕ причісуйте їх після сну.
    • Ця зачіска найкраще виглядає на текстурних волоссі, хвилястого або кучерявого. Якщо у вас рівні волосся, просто створіть додаткову текстуру праскою для завивки або випрямлення волосся або ж начешіть волосся. Ви можете спробувати створити текстуру за допомогою сухого шампуню або спрея.
    • Якщо у вас стрижка шарами, скріпіть ці пасма у шиї або залиште їх вільними, щоб створити шикарних образ з богемской косою.
    • Плетучи кожну косу «риб'ячий хвіст», переконайтеся, що берете пасма волосся одного розміру. Тоді ви отримаєте рівномірне плетіння замість коси неправильної форми.