Як зарядити iPhone без зарядного пристрою

Автор: Helen Garcia
Дата Створення: 19 Квітень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Как зарядить смартфон без зарядки?
Відеоролик: Как зарядить смартфон без зарядки?

Зміст

Якщо вам потрібно зарядити свій iPhone, але у вас немає ні робочого зарядного пристрою, ні розетки поблизу, то ще не все втрачено. Звичайно ж, найкраще відремонтувати пошкоджений кабель і використовувати його як зазвичай, по крайней мере до тих пір, поки ви не заміните його. Щоб зарядити свій iPhone без зарядного пристрою - точніше, без електричної розетки або комп'ютера - можна використовувати вітрогенератор або фруктові батареї. Однак майте на увазі, що існує ризик пошкодити ваш смартфон.

кроки

поширені помилки

  • Щоб зарядити iPhone, вам знадобиться USB кабель від Apple або кабель стороннього виробника, який буде сумісний з iPhone. Кабель потрібно підключити до комп'ютера, або до перехідника, за допомогою якого iPhone можна буде зарядити від мережі.
  • Є багато хибних відеороликів, в яких автори стверджують, що iPhone можна зарядити за допомогою залишкової енергії інших об'єктів, а також за допомогою фруктів. Пам'ятайте, що подібні поради не тільки не є правдивими, але і можуть пошкодити ваш iPhone.

Метод 1 з 3: Ремонт кабелю для зарядки

  1. 1 Зріжте оболонку кабелю з боку великого кінця зарядного пристрою. Акуратно обріжте пластикову оболонку кабелю, яка покриває великий кінець зарядного пристрою.
  2. 2 Відріжте кабель в місці зламу. Переконайтеся, що ви не обрізаєте сам штекер.
  3. 3 Зніміть захисну обмотку. Зніміть з кабелю близько 2,5 см захисної обмотки. Після цього ви побачите 3 тонких дроти, з яких складається кабель.
    • На зарядному також повинні бути доступні для огляду ці три проводка.
    • Можливо, щоб їх побачити, вам доведеться зняти фольгу.
  4. 4 Зніміть ізоляційний шар з кожного проводка, щоб було видно металеву жилу. Обережно, не зріжте металеві жили під час зачистки дроти.
    • Зніміть ізоляцію з проводів з боку штекера і кабелю.
  5. 5 З'єднайте проводки кабелю і штекера за кольором їх ізоляції.
  6. 6 Замотайте місця скруток ізоляційною стрічкою. Робіть це таким чином, щоб не залишалося оголених жив дроти. Це запобіжить замикання через торкання оголених металевих частин.
  7. 7 Змотайте все три дроти разом за допомогою ізоляційної стрічки. Це дозволить їх зафіксувати.
  8. 8 На місце з'єднання надіньте термоусадку. Її можна придбати в магазинах електрокомпонентов. Вона допоможе захистити з'єднання, хоча використовувати термоусадку і не обов'язково.

Метод 2 з 3: Використовуємо альтернативні зарядні пристрої

  1. 1 Придбайте вітрогенератор. Невеликий вітрогенератор може стати чудовим рішенням для зарядки вашого телефону. Такий пристрій можна знайти в безлічі інтернет-магазинів.
    • З'єднайте вітрогенератор з телефоном. Дотримуючись інструкцій виробника, підключіть вітрогенератор до вашого телефону.
    • Зарядіть телефон. Як тільки ви підключите вітрогенератор до телефону, візьміть його з собою під час прогулянки, пробіжки або їзди на велосипеді; якщо ж погода вітряна, просто винесіть телефон на вулицю. Телефон буде заряджатися приблизно 5-6 годин.
  2. 2 Купіть сонячну батарею. Енергія сонця - фантастичний спосіб зарядки телефону. До того ж, він не приносить шкоди навколишньому середовищу! В інтернет-магазинах є кілька варіантів.
    • Залиште зарядний пристрій на сонці. Покладіть ваше зарядний пристрій, що працює на сонячній енергії, в будь-яке сонячне місце. Воно набере енергію для подальшого використання.
    • Зарядіть телефон. Дотримуючись інструкцій виробника, підключіть телефон до зарядного пристрою. Тепер у вас є джерело живлення, а якщо буде потрібно більше, просто знайдіть більше сонця!
  3. 3 Придбайте динамо зарядний пристрій. Якщо ви не проти нескладних вправ, можете за допомогою своєї м'язової сили зарядити телефон! В інтернет-магазинах є кілька варіантів таких зарядок.
    • Повертайте або обертайте пристрій. Дотримуючись інструкцій виробника, обертайте ручку або обертайте пристрій, поки не заробите достатню кількість енергії для вашого iPhone.
    • Підключіть свій телефон. Підключіть телефон до зарядного пристрою і виконайте ще трохи фізичних вправ. Цим способом телефон можна зарядити за 2-3 години.
  4. 4 Купіть зарядку від вогню. На ринку є кілька зарядних пристроїв, які можна прикріпити до каструлі або сковорідці, після чого вони будуть абсорбувати тепло від вогню і перетворювати його в енергію. Поставте каструлю на вогонь і підключіть кабель до iPhone - він буде заряджатися, поки ви готуєте обід.

Метод 3 з 3: Створення фруктової батарейки

  1. 1 Зберіть матеріали. Щоб зробити фруктову батарею, яка потенційно зможе зарядити ваш пристрій, вам буде потрібно кілька компонентів. Примітка: цей метод може пошкодити ваш пристрій, тому продовжуйте лише в тому випадку, якщо ви готові прийняти будь-які наслідки. Вам буде потрібно:
    • Десь дюжина кислих фруктів, таких як цитрусові, яблука чи груші.
    • Мідний шуруп або мідна монетка для кожного фрукта. Якщо монета покрита зверху якимось сплавом, вам потрібно відшліфувати її, щоб оголити мідь.
    • Цинковий (оцинкований) цвях для кожного фрукта.
    • Ізольований мідний дріт.
    • Гумові рукавиці. Чи не знімайте їх, щоб вас не вдарило струмом.
  2. 2 Вставте цинковий цвях в перший фрукт. Залиште невелику частину цвяха, щоб можна було підключити до нього провід.
  3. 3 Вставте в фрукт мідний шуруп (монету). Вставте в фрукт мідний шуруп (монету), але не дозволяйте їм стикатися, інакше батарею закоротити. Якщо ви використовуєте цитрусові фрукти, постарайтеся вставити два об'єкти в один і той же сегмент фрукта.
  4. 4 Повторіть процес для всіх фруктів. Вставте об'єкти в що залишилися фрукти. Будьте обережні, щоб під час установки металеві частини не стикалися.
  5. 5 Підключіть фрукти за допомогою мідного дроту. Використовуйте мідний дріт для підключення кожного фрукта в ланцюг. Підключіть провід від мідної деталі одного фрукта до цинкової іншого. Від мідної іншого - до цинкової третього і так далі.
  6. 6 Розріжте ваш USB-кабель для зарядки. Розріжте великий кінець кабелю для зарядки, щоб розкрити проводки всередині кабелю. Підключіть дроти живлення до фруктової ланцюжку, яку ви створили.
  7. 7 Підключіть iPhone до зарядного пристрою. Кожен фрукт виробляє близько половини вольта, що в сумі повинно дати близько п'яти вольт, достатніх для зарядки пристрою. За допомогою цього способу у вас навряд чи вийде заряджати телефон тривалий час.
    • Цинк розпадається в фрукті, що звільняє іони цинку, які, в свою чергу, випускають енергію. Іони цинку також розщеплюють іони міді, що вивільняє ще більше енергії. При з'єднанні в ланцюг вони виробляють достатньо енергії для зарядки пристрою.

Поради

  • Такі альтернативні методи зарядки iPhone зручні для надзвичайних ситуацій - особливо техніка з прокручуванням від руки, так як тут не так важлива наявність сонця або вітру.

Схожі статті

  • Як перевірити обсяг передачі даних на iPhone
  • Як підключити iPhone до телевізора
  • Як зробити скидання iPhone
  • Як завантажувати безкоштовну музику на iPhone
  • Як відновити вилучені текстові повідомлення з iPhone
  • Як відключити GPS на iPhone
  • Як знайти втрачений iPhone
  • Як зберегти GIF на iPhone
  • Як видалити контакти на iPhone