Будьте привабливими для хлопчиків

Автор: Roger Morrison
Дата Створення: 27 Вересень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Фиксики - Сборник серий только для мальчиков ✌️🤵 💪
Відеоролик: Фиксики - Сборник серий только для мальчиков ✌️🤵 💪

Зміст

Кожна дівчина мріє про ідеального чоловіка, на жаль, буває важко знайти потрібного хлопця, який хоче рухатися далі з вами. Можливо, ви обоє цілий день дивитесь один на одного, зацікавлені, але занадто сором’язливі, щоб розпочати розмову. Він може навіть не знати, що ти існуєш. У будь-якому випадку є кроки, які ви можете зробити, щоб завоювати хлопчика своєї мрії.

Крок

Частина 1 з 3: Одягання для належного виду уваги

  1. Вирішіть, який вигляд ви хочете мати. Немає встановленого способу, який би працював для всіх дівчат, щоб одягатися і, таким чином, бути привабливим для будь-якого хлопця, тому вам слід думати про те, якою дівчиною ви хочете бути, і яким хлопцем ви хочете залучити. Наприклад, якщо ви книжковий хробак, який шукає інших книжкових хробаків, не одягайте високі підбори, короткі спідниці та важкий макіяж лише тому, що це те, що ви бачите у фільмах!
    • Ніколи не одягайтесь відповідно до вашого уявлення про бажання хлопчика. Одягніться в образ себе, який ви хочете зобразити. Це приверне хлопця, котрий подобається вам таким, яким ви є насправді.
  2. Вибираючи одяг, враховуйте соціальний контекст. Хоча ви хочете, щоб хлопчик продовжував дивитись на вас, це не повинно статися з неправильної причини. Наприклад, ви можете виглядати недоречно, якщо з’явитесь у школі у повному вечірньому вбранні, навіть якщо ваш наряд чудовий. Також не одягайте «повсякденний одяг» на чиюсь вечірку.
  3. Носіть одяг, який демонструє вашу фігуру. Жодне тіло не є однаковим, тому нерозумно вибирати одяг, виходячи з того, як виглядає хтось інший. Виконайте деякі дослідження щодо того, як оформити свій тип фігури: чи є у вас фігура у формі груші, фігура пісочного годинника або фігура з більшою кількістю вигинів.
    • Якщо у вас тонкі ноги і вузька талія, надіньте вузькі джинси або вузькі штани.
    • Якщо у вас талія з вигинами, надіньте джинси або штани на прямих ногах, які привертають більше уваги до вашої форми пісочного годинника.
    • Якщо ви дуже стрункі, вільний одяг може бути занадто широкою навколо вас.
    • Дівчатам з більш широкою талією можна одягати сукні А-силуету, які підкреслюють вигини.
  4. Носіть потрібний вид макіяж. Навіть якщо ви не хочете сильно нафарбованого вигляду, трохи тонального крему та кольору на ваших губах можуть виявити найкрасивіші деталі вашого обличчя.
    • Переконайтеся, що тональний крем, який ви використовуєте, відповідає тону вашої шкіри. Якщо він занадто світлий, ви схожий на вампіра, а якщо занадто темний, здається, що ви покрили себе фальшивим кольором!
    • Використовуйте коректор, який на один-два відтінки світліший за тон шкіри під очима, щоб освітлити темні кола і залишити обличчя свіжим.
    • Використовуйте коректор, який точно відповідає вашому відтінку шкіри, щоб приховати плями та будь-які рубці від вугрів.
    • Використовуйте блиск для губ для блиску на ваших губах.
    • Для стійкого кольору використовуйте помаду, яка не буде легко стиратися протягом дня.
    • Декілька разів на день перевіряйте свій макіяж у дзеркалі і за потреби підправляйте.
  5. Укладіть волосся у стилі, завдяки якому ви будете виглядати красиво. Коли ти почуваєшся красивою, ти почуватимешся впевненіше, а впевненість приваблює хлопців. Пограйтеся вдома з різними стилями для вашого волосся, поки не знайдете такий, який змусить вас почувати себе найбільш впевнено. Майте на увазі, скільки часу вам знадобиться для укладання волосся таким чином, оскільки вам не потрібно було вставати на годину раніше кожного ранку, аби просто зробити зачіску.
    • Сон з волоссям в косах надасть йому м’яку хвилясту лінію.
    • Якщо ви використовуєте плоску праску, захистіть волосся засобом для укладання, інакше ви можете отримати волосся, пошкоджене спекою.
    • Якщо у вас немає плойки, ви можете скористатися плоскою праскою для створення кучерів на прямих волоссі.
    • Якщо у вас довге волосся, вийміть його з обличчя, пов’язавши в пучок або перетворивши на брудний пучок або хвіст.

Частина 2 з 3: Привернення уваги хлопця, якого ви не дуже добре знаєте

  1. Майте відкрите, доступне ставлення, посміхаючись. Перше, що хлопець хоче знати, це те, чи є у вас настрій для розмови. Якщо ви хочете, щоб хлопець поговорив з вами, то вам доведеться натрапити, ніби ви готові до розмови!
    • Багатьом хлопцям надзвичайно привабливо, коли дівчина посміхається їм. Не забудьте посміхнутися занадто широко, інакше ви просто будете виглядати дивно! Маленька кокетлива посмішка ідеально підходить, і демонстрація зубів демонструє впевненість.
  2. Встановіть зоровий контакт з хлопцем, який вам подобається, цілеспрямовано. Це ще один спосіб показати, що ви впевнені в собі. Ви не боїтеся того, що він бачить, що ви дивитесь на нього, і ви не боїтеся власних почуттів.
    • Хоча добре вступати в зоровий контакт, не дивіться на нього в обожнюванні здалеку. Виглядайте зацікавленим і відкритим, але не одержимим!
  3. Веселіться з друзями, коли він поруч. Якщо ви завжди один, коли він поруч, він може почати думати, що у вас взагалі немає друзів, бо з вами не весело бовтатися. Якщо він бачить, як ти смієшся з іншими, або поки ти смієш інших, він знає, що ти симпатична дівчина, з якою, мабуть, повинен познайомитися.
    • Багато дівчат вдають, коли сміються, аби привернути увагу хлопця, але не варто! Очевидно, що це вимушено, це звучить дивно, і ти падаєш через кошик.
    • Краще звертати увагу на те, що говорять ваші друзі, і насправді реагувати на розмову. Таким чином, ваша посмішка буде звучати по-справжньому і красиво, і ви також отримаєте задоволення від сміху з друзями та посилення вашої зв’язки!

Частина 3 з 3: Розмова з хлопцем, який вам дуже подобається

  1. Наважтесь зробити перший крок і розбити лід, якщо він не почне з вами говорити. Як би ти нервував від розмови з ним, він може нервувати від розмови з тобою! Хоча раніше дівчатам не слід було брати на себе ініціативу в розмовах чи стосунках, ці дні вже далеко позаду. Тож будь сміливим!
    • Хороший криголам - попросити його про послугу. Наприклад, якщо ви ходите в один клас, запитайте його, чи можете ви позичити його нотатки на день. Це може розпочати розмову про матеріал, який вам потрібно вивчити з цього предмету, або про вчителя тощо. Ви також будете впевнені в розмові, коли повернете йому нотатки наступного дня.
    • Почніть дружню бесіду або скажіть щось на кшталт «Домашнє завдання було не зовсім легким», або «Я не можу дочекатися вихідних». Дайте йому щось побудувати, щоб він міг розпочати з вами розмову.
  2. Будь собою! Не хвилюйтеся про його перше враження про вас, оскільки дослідження показують, що перше враження насправді не має значення, коли справа стосується побачень. Йому набагато важливіше пізнати ваше справжнє Я. Якщо ви збираєтеся влаштувати виставу, щоб забрати хлопця, він, можливо, захоче вийти з вами, але тоді вам доведеться бути цією уявною дівчиною весь час, коли ви разом. Переконайтеся, що він точно знає, хто ви і що ви з першого разу, коли поговорили з ним.
    • Якщо він говорить щось, з чим ви не згодні, не бійтеся вести з ним дружні дебати. Це не означає, що це має бути суперечка - просто не бійтеся висловлювати власну думку, розмовляючи між собою.
    • Якщо він скаже щось смішне, смійтесь! Але не смійтеся з усього, що він говорить - це звучить вимушено і фальшиво.
  3. Зверніть увагу на його мову тіла - як його, так і вашу власну. Мову тіла можна позначити як "позитивну" або "негативну", і якщо хтось із вас надсилає негативні сигнали своїм тілом, це може просто не спрацювати. Зверніть увагу на мову його тіла, щоб знати, як він реагує на розмову. Налаштуйте мову свого тіла, щоб він повідомив, що ви чудово проводите час.
    • Позитивна мова тіла характеризується нахилом вперед або наближенням, з розслабленою позою і не схрещеними ногами, тривалим зоровим контактом і спрямуванням ніг до того, з ким ви розмовляєте.
    • Негативна мова тіла характеризується нахилом назад або збільшенням відстані від іншої людини, напруженим положенням, склавши ноги та / або руки, і уникаючи зорового контакту.
    • Зверніть увагу, що деякі з цих негативних рис можна віднести до сором’язливості. Те, що хлопець часто не дивиться на вас, ще не означає, що він цього не хоче.
  4. Покажіть, що вам цікаво, про що він говорить. Ніхто не любить помічати, що когось немає, коли він / вона розповідає щось із великим ентузіазмом. Послухайте, що він говорить - і для того, щоб він відчував зацікавленість, і для того, щоб дізнатися більше про нього. Зрештою, ти мусиш з’ясувати, чи він підходить тобі для тебе!
    • Хоча важливо слухати, не надто цікавіться лише тому, що він про щось говорить. Якщо ви змусите його відчувати, що ви думаєте, що щось справді цікаве, він буде продовжувати бачити вас через це.
  5. Придумайте важливі для вас теми розмов. Подібно до того, як ви можете дізнатись більше про нього, слухаючи його слова, ви хочете, щоб він ближче вас познайомив, так що поговоріть про ваші інтереси. Знайте, що є деякі теми, які більше підходять для дуже близьких друзів - наприклад, не розмовляйте про свої найглибші, найтемніші секрети чи улюблені техніки макіяжу з хлопцем, який просто намагається познайомитись з вами прямо зараз.
    • Повідомте йому свої якості, які ви хочете, щоб він знав, спрямовуючи розмову в цьому напрямку. Якщо ви чудовий спортсмен, розкажіть про тренування цього тижня. Якщо ви актриса, поговоріть про свої репетиції. Якщо ви любите читати, поговоріть про книгу, над якою працюєте прямо зараз.
    • Але не домінуйте в розмові, просто говорячи про себе та свої захоплення. Це випадок «дай і візьми» - і ти, і він повинні в рівній мірі брати участь у розмові.

Поради

  • Будь собою - завжди є хтось, хто любить тебе такою, якою ти є.
  • Слідкуйте за своїм серцем, а не за головою. Запитайте себе, чи він підходить вам.