Здійснюйте дзвінки безпосередньо на голосову пошту на iPhone або iPad

Автор: Roger Morrison
Дата Створення: 8 Вересень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Здійснюйте дзвінки безпосередньо на голосову пошту на iPhone або iPad - Поради
Здійснюйте дзвінки безпосередньо на голосову пошту на iPhone або iPad - Поради

Зміст

Ця wikiHow вчить вас, як автоматично переадресовувати всі вхідні дзвінки на вашу голосову пошту за допомогою iPhone.

Крок

Частина 1 із 2: Дізнайтеся свій номер голосової пошти

  1. Відкрийте телефонну програму на своєму iPhone. Натисніть на нього Торкніться вкладки внизу Клавіатура. Це відкриє клавіатуру телефону і дозволить ввести номер для здійснення дзвінка.
  2. Тип *#67# на клавіатурі. Ця команда дозволяє переглянути номер телефону, який буде переадресовано на вашу голосову пошту.
  3. Торкніться кнопки дзвінка. Це біла піктограма телефону в зеленому колі внизу клавіатури. Він обробляє присвоєння номера і відображає номер голосової пошти на новій сторінці.
  4. Запишіть номер голосової пошти. У верхній частині екрана ви побачите номер телефону. Цей номер спрямовує вхідні дзвінки на вашу голосову пошту.
    • Одночасно натисніть кнопку головного екрана на iPhone та кнопку живлення, щоб зробити знімок екрана цієї сторінки.
  5. Натисніть Назад. Це закриває сторінку дзвінка.

Частина 2 з 2: Переадресація викликів на голосову пошту

  1. Відкрийте додаток Налаштування на iPhone. Знайдіть і торкніться його Прокрутіть вниз і торкніться Телефон. Цей параметр знаходиться поруч із Натисніть Переадресація дзвінків в меню телефону. Це відкриє ваші налаштування переадресації на новій сторінці.
  2. Посуньте Переадресація дзвінків перейти до Введіть номер телефону голосової пошти. Введіть тут номер телефону голосової пошти. Це переадресовує всі вхідні дзвінки на вашу голосову пошту.
    • Ви також можете ввести неіснуючий, невикористаний номер телефону тут. Це не переадресовує дзвінки на вашу голосову пошту, але створюється враження, що ваш номер відключений і більше не використовується.
  3. Натисніть кнопку у верхньому лівому куті Переадресація дзвінків. Це збереже ваш номер голосової пошти та переадресує всі вхідні дзвінки на вашу голосову пошту.