Як приховати ерекцію

Автор: Carl Weaver
Дата Створення: 28 Лютий 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
ТОП фишек EMUI. Лучшее в оболочках Honor и Huawei!
Відеоролик: ТОП фишек EMUI. Лучшее в оболочках Honor и Huawei!

Зміст

Раптова ерекція в громадському місці - дуже незручне явище, але не хвилюйтеся. Важливо пам'ятати, що ерекція - це цілком природна річ, особливо для хлопців в період статевого дозрівання. На щастя, є кілька способів позбавитися від ерекції або заховати її. Якщо ви виберете доречний спосіб і надягнете відповідний одяг, ніхто не помітить вашу ерекцію.

кроки

Метод 1 з 3: Як приховати ерекцію за допомогою одягу або предметів

  1. 1 Накрийте область паху великим предметом. Насправді, можна приховати ерекцію книгою, ковдрою, ноутбуком, рюкзаком або чимось ще, що можна покласти на коліна. Великий предмет допоможе приховати ерекцію, щоб ніхто її не побачив.
    • Набагато легше приховати ерекцію, коли ви сидите.
  2. 2 Носіть більш щільне нижню білизну. Не варто носити вільні боксери, які роблять ерекцію занадто помітною. Подумайте над тим, щоб купити собі більш щільне нижню білизну - наприклад, щільні труси-шорти, які зможуть стримувати ерекцію, роблячи її менш помітною.
    • Не носіть м'яке шовкове нижню білизну, тому що воно може дратувати шкіру пеніса, викликаючи ерекцію.
  3. 3 Сховайте ерекцію під довгою сорочкою. Довга сорочка, край якої звисає над областю паху, допоможе приховати ерекцію. Купіть мішкуватий одяг, краї якої будуть звисати, закриваючи область паху - такий спосіб відмінно допомагає позбутися зайвої уваги.
  4. 4 Перев'яжіть куртку або светр навколо талії, щоб приховати ерекцію. Коли ви перев'язуєте светр або толстовку навколо талії, накиньте рукава (або капюшон) на область паху. Це приховає ерекцію від будь-якого, хто просто гляне на вас.

Метод 2 з 3: Сховайте ерекцію за допомогою свого власного тіла

  1. 1 Прикрийте ерекцію, поклавши руку в кишеню. Покладіть руку в кишеню і трохи притисніть пеніс до ноги. Притримуйте його в такому положенні якийсь час, щоб зовні ерекція була непомітна.
  2. 2 Зафіксуйте пеніс поясом. Покладіть руку в кишеню, підніміть пеніс і постарайтеся помістити його між поясом і талією. Це приховає ерекцію, коли ви будете стояти або ходити. Для цього знадобиться еластичний або звичайний пояс.
  3. 3 Схрестіть ноги. Коли ви сидите, приховувати ерекцію набагато легше. Перехрестіть ноги, трохи піднявши пеніс стегнами. Спочатку вам буде не дуже комфортно, але незабаром ерекція повинна пройти.

Метод 3 з 3: Як позбутися від ерекції

  1. 1 Почніть працювати стегнами, щоб відігнати кров від пеніса. Скорочуйте м'язи стегон протягом 30 секунд (або більше). Це призведе до того, що кров почне доливати до м'язів стегон, а ваша ерекція пройде. Якщо ерекція не проходить, продовжуйте працювати м'язами в поєднанні з іншим методом.
  2. 2 Помістіть на область паху що-небудь холодне. Холодна вода і холодний душ швидко зменшать ерекцію. Якщо ви не вдома і не можете прийняти душ, спробуйте помістити на область паху холодний предмет (наприклад, холодну банку содової або газованої води).
    • Метод охолодження застосовується в лікарнях для усунення небажаної ерекції, яка триває довше чотирьох годин.
  3. 3 Сходіть в туалет. Іноді причиною ерекції може стати переповнений сечовий міхур. Це явище особливо поширене вранці, коли ви тільки прокидаєтеся. Помочитеся - можливо, це допоможе позбавитися від ерекції. Якщо ви не можете сходити в туалет, прийміть теплий душ або ванну - це полегшить завдання.
    • Наповнений сечовий міхур притискається до сакрального нерву, що викликає ерекцію.
  4. 4 Почніть робити фізичні вправи. Легкі фізичні вправи (робота, поїздка на велосипеді) допоможуть відігнати кров від пеніса, зменшивши ерекцію. Якщо ви соромитеся виходити на вулицю, коли у вас ерекція, можна просто зробити кілька присідань або стрибків у себе вдома.
  5. 5 Відійдіть в яке-небудь відокремлене місце, поки ерекція не пройде. Згодом, звичайно, вона зменшиться і пройде. Якщо є така можливість, просто відійдіть в спокійне місце, де вас ніхто не побачить, і почекайте. Якщо ви перебуваєте в громадському місці, можна зайти в туалет.
  6. 6 Сконцентруйтеся на чому-небудь асексуальному. Зосередьте увагу на вирішенні якого-небудь математичного рівняння або на спорті - це відверне ваш розум від сексуальних думок і допоможе позбутися від ерекції. Як можна сильніше сконцентруйте увагу на якомусь завданні або на грі, щоб відволіктися від еротичних думок. До того ж, можна просто подумати про що-небудь іншому і мерзенному, щоб зупинити еротичні думки.
  7. 7 Ущипніть себе. Легкий щипок допоможе концентруватися не на ерекції, а на болі, яку ви відчуєте. Виберете будь-яке місце на руці і щипати себе, поки ерекція не почне зменшуватися.
  8. 8 Помастурбіруйте. Якщо ви вдома, мастурбація швидко допоможе позбутися від ерекції. Постарайтеся усамітнитися і візьміть з собою рушник або серветки, щоб забратися після того, як закінчите. Просто стимулюйте пеніс рукою, поки не досягнете оргазму. Після мастурбації ерекція ослабне і пропаде.
    • Чи не мастурбуйте на публіці!

попередження

  • Якщо ерекція триває довше чотирьох годин, слід звернутися за медичною допомогою. Поговоріть про це з батьками, тому що це може бути симптомом серйозного захворювання.