Як будувати відносини з жінкою-Овном

Автор: Clyde Lopez
Дата Створення: 22 Липня 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Идеальные Отношения: 3 Принципа. Признаки здоровых и больных отношений
Відеоролик: Идеальные Отношения: 3 Принципа. Признаки здоровых и больных отношений

Зміст

Овни - один з найважчих знаків Зодіаку, і вважається, що жінки-Овни більш владні і неприступні, ніж чоловіки. Якщо ви збираєтеся зустрічатися з Овнами, запасіться терпінням і нервами. У цій статті мова йде про те, як будувати відносини з Овном жіночої статі, проте більшістю рад можуть скористатися і ті, кого цікавить чоловік-Овен.

кроки

  1. 1 Демонструючи інтерес до жінки-Овна, будьте доброзичливі, рішучі і ненав'язливі. Якщо ви з самого початку будете надто серйозні, то ризикуєте здатися надміру нав'язливим, а ніщо так не відвертає жінку-Овна як чоловік-прилипала. Будьте безтурботним, жартуєте і, що найважливіше, ставитеся до неї платонічно, поки вона сама не зробить перший крок. Це обов'язкова умова.
    • Овен - це кардинальний чоловічий знак, Який управляється планетою Марс, які сприяють війнам. Ви маєте справу з безстрашним лідером. Ця жінка відмовляється грати за стереотипними жіночим правилам. Їй все одно, що думають люди, і її не назвеш поборницею традицій. Вона не буде вести себе як слухняна дівчинка-припевочка. Так як нею управляє чоловічий знак, на початку відносин дійсно важливо, щоб перший крок зробила вона.
    • Жінка-Овен відразу ж дасть вам зрозуміти, словами або мовою тіла, залучаєте ви її в сексуальному плані. Овни в цілому не дуже вміло зберігають секрети, як би сильно вони не старалися. Якщо ви сподобалися жінці-Овна, ви напевно про це дізнаєтеся. Іноді можна зустріти жінку-Овна, яка здається боязкою, однак відкрийтесь їй, і вона пустить вас в свій світ.
  2. 2 Чи не бійтеся, коли будете запрошувати її на побачення. Будьте впевнені в собі, дивіться в очі і посміхайтеся. Жінки-Овни часом мають оригінальні інтереси, так що не соромтеся: підійдіть і запропонуйте їй сходити на скалодром, покататися на роликах або непомітно прослизнути в кінотеатр. Прислухайтеся до її власних пропозицій, завдяки яким у вас є шанс опинитися в найнесподіваніших місцях!
  3. 3 Слухайте її. Для Овнів дуже важливо їх власне «я», і ви переконаєтеся в цьому вже через кілька хвилин розмови. Жінка-Овен має власну думку і часто любить поговорити про тонкощі своєї особистості і своїх життєвих цілях. Якщо від вас чекають позитивної реакції, проявіть її і додайте рада від себе. Жінки-Овни цінують конструктивні поради з приводу своєї особистості і життєвого шляху, однак підбирайте слова дуже ретельно, щоб не наступити на хворий мозоль - і будьте готові до того, що вашим порад не підуть!
  4. 4 Будьте правдиві. Говоріть про себе максимально чесно і відкрито. Не намагайтеся ввести її в оману або приховати окремі риси своєї особистості. Жінка-Овен терпіти не може брехні і лицемірства, і вона відкине вас, якщо запідозрить, що ви не до кінця з нею чесні. Однак не бійтеся розповідати їй про себе - про сьогоденні собі.
    • Говоріть про свої прагнення і плани на майбутнє. Жінки-Овни - дуже віддані друзі і партнери, і якщо ваші цілі здаються їм стоять, вони з радістю допомагають чим можуть.
  5. 5 Не нав'язувати. Дозвольте їй самій задавати темп розвитку ваших відносин. Культивуйте міцну дружбу і спонтанність, коли ви разом, підтримуйте інтерес і задоволення у відносинах, пробуючи разом нові заняття, працюючи над чимось разом або навіть дружньо змагаючись в чому-небудь. Придушіть в собі будь-які прояви ревнощів, тому що якщо ви спробуєте стати між нею і її друзями, то ваші стосунки закінчаться, навіть не розпочавшись. У жінки-Овна немає часу на тих, хто намагається розпоряджатися її життям.
  6. 6 Не судіть по першому враженню. Жінки-Овни дуже сильні, вірні, врівноважені і зосереджені на досягненні своїх цілей. Деяким вони можуть спочатку здатися грубими, однак не поспішайте судити по першому враженню. Коли ви маєте справу з жінками, народженими під сонячним знаком Овна, постарайтеся дивитися глибше.
    • Ці жінки дуже сентиментальні і чутливі, навіть якщо здаються грубуватими. Зрозумійте їх складні емоції і складні хитросплетіння їх характеру. Якщо жінка-Овен здається вам холодної, ви помиляєтеся: їй просто потрібен час, щоб прийняти зміни в житті. Насправді ці жінки добрі, дуже віддані й люблячі.
  7. 7 Зрозумійте, що довіра може стати проблемою. Довіра - завжди важливий і непростий момент для людей, народжених під знаком Овна. Вони говорять те, що думають, і, відповідно, очікують, що і всі навколо будуть говорити правду. В результаті багатьох Овнів обманюють і використовують, причому неодноразово. Як би часто не сталося, що вони довірилися не тій людині і зіткнулися з неприємними наслідками, Овни завжди піднімаються на ноги і продовжують йти вперед, забувають про образи і знову довіряють не тим людям. Типова жінка-Овен довіриться вам без залишку вже через п'ять хвилин знайомства. Це одне з тих властивостей, за які її можна полюбити, і виходить воно виходить з повної відсутності страху і з її віри у краще в людях. Вона вважає, що всі люди такі ж, як вона - а вона ніколи б не зловжила нічиїм довірою. Якщо ви зрозумієте, що це одна з її найпривабливіших сильних сторін і одночасно її найбільша слабкість, то будете поважати її здатність відразу довіряти людям і ніколи не скористаєтеся нею в своїх інтересах.
  8. 8 Знайте, що жінка-Овен завжди вас підтримає. Якщо відразу знайти до неї правильний підхід, жінка цього знака буде відмінним другом, вірним і завжди готовим допомогти. У деяких ситуаціях вона може стати єдиною, до якого ви зможете звернутися. Вона та людина, від якого ви можете повністю залежати і на якого можете покластися навіть у найгірші моменти вашого життя, і вона вас не підведе. Овни завжди захищають слабких з властивим їм героїзмом і сміливістю. Необов'язково, щоб на її боці хтось був. Вона безстрашно скаже кому завгодно все, що думає насправді, включаючи навіть збройного маніяка. Крім того вона в рівній мірі здатна відчути вашу біль і розділити вашу радість. Овни співпереживають і активно підтримують тих, хто намагається боротися, але не витрачають час на тих, хто постійно ниє, скаржиться і без причини перебуває в тузі.
  9. 9 Ніколи не слід її недооцінювати, особливо в очі. Жінка-Овен зроблена з міцного тесту. Вона сильніше вас, і якщо вона вам потрібна, просто покличте, і вона прийде. Вона не здається так просто і дозволяє собі розслабитися тільки тоді, коли досягне того, чого прагнула. Не сумнівайтеся в ній і не заміряйтеся на її свободу і незалежність, і вона буде поважати вашу довіру до неї, зберігати вам відданість і вірити в вас. Вона не зробить нічого, що б похитнуло вашу впевненість в ній.
  10. 10 Ніколи не приймайте її як щось належне. Їй це не сподобається, і вона буде всіляко противитися. Вона повинна отримувати ту повагу, якого заслуговує. Дайте їй відчути себе особливою. Дайте їй відчути, наскільки вона важлива для вас. Готуйте її улюблені страви, якщо вмієте.Співайте або надсилайте їй пісні або пишіть романтичні любовні послання. Вірші - теж непогана ідея. Нехай вона відчуває себе особливою, і вона стане вашою назавжди. Найголовніше - боріться за неї, особливо в періоди її слабкості, і ви ніколи її не втратите.
  11. 11 Знайте, як веде себе жінка-Овен. Вона оцінить всі, що ви для неї зробите і буде робити все, щоб зберегти любов і довіру у відносинах, які вона вважатиме серйозними. Жінка-Овен - це людина дії. Вона тримає своє слово і не змінює своїх рішень просто так. Вона може іноді виплеснути трохи гніву, але не сприймайте це надто серйозно, так як це може пов'язано з її роботою - вона дуже цілеспрямована. Також це може бути природним проявом того, що їй в житті чогось або когось не вистачає. Покажіть їй свою любов і прихильність, а в першу чергу - дружбу, і вона буде завжди вам вірна і вдячна.
  12. 12 Зрозумійте, що ви можете і не виявитися тим чоловіком, що подбає про неї. Далеко не всім можна довірити цю місію. Можливо, це буде чоловік-Лев, для якого така жінка буде честю. Можливо, її підкорять глибини очей Скорпіона (так, Скорпіон може домогтися, щоб вона не встояла). Але знайте, що навіть якщо ваша жінка-Овен владна днем, вона може хотіти підкорятися вночі. Чи достатньо ви сильні і впевнені в собі, щоб мати справу з цією вогненної безстрашної жінкою? Ось вам підказка: якщо вам доводиться випрошувати у неї, щоб хоч трохи самому побути головним, це означає, що головна - вона.

Поради

  • Смішіть її, льстите їй і посміхайтеся з нею разом. Проявіть свою прихильність: це розтопить лід в її серці.
  • Будьте ніжні і терплячі, і нагорода не змусить себе довго чекати.
  • Сором'язливі Овни можуть бути мовчазними, однак якщо ви з ними щирі, то уникнете незручності. Вони дуже обережні, адже якщо вони закохуються, то це дійсно серйозно. Сором'язливі чи ні, Овни можуть бути до смішного прямолінійні.
  • Приходьте до неї, намагайтеся ненароком зіткнутися з нею, проявляйте свої почуття, смішіть її, говорите, як ви сумуєте за нею і довіряєте їй, і будьте з нею щирі. Вона оцінить це сильніше, ніж ви могли б подумати.
  • Якщо ви годинами їй не пишете їй, вона може подумати, що ви її використовуєте.

пристрасть, якщо будете її слухати. Вона продзижчить на цю тему вам всі вуха.


  • Овни також люблять «полювати», але не будуть цього робити, якщо не повністю впевнені, що відносини того варті. Не приймайте це як належне, адже якщо вони відчують, що їх не цінують, то не замислюючись припинять домагатися вас і розірвуть відносини. Коли Овни віддаляються від вас, їм дуже складно знову з вами зблизитися, тому що вони розглядають вас як невдалий досвід. Після цього вони просто кинуться шукати іншу половинку і дуже скоро забудуть про вас.
  • Будьте чесні, товариські і винахідливі в ліжку з жінкою-Овном, і ви будете щедро винагороджені.
  • Жінки-Овни не зациклений на матеріальному, але вони цінують знаки уваги у вигляді подарунків не менше за інших жінок. Безпрограшний варіант - подарувати їй щось, пов'язане з її новітнім захопленням. Не хвилюйтеся, ви дізнаєтеся, що це за захоплення, якщо будете її слухати. Вона буде говорити про це місяцями.
  • Жінка-Овен звикла літати, як птах на волі; не намагайтеся вкоротити її крила.
  • Пам'ятайте, що з Овнами дії завжди говорять голосніше слів.
  • Якщо жінка-Овен вас розлюбила, напевно вона відчуває, що ви її не любите, чи не цінуєте або зрадили - будь-яка з цих причин глибоко її ранить.
  • Ця жінка любить зміни, так що намагайтеся, щоб вона не скучила - тоді вона буде поруч завжди. Інакше їй з вами набридне, і вона вирішить рухатися далі.

попередження

  • Навіть не думайте обманювати. Жінка-Овен не залишить вас у спокої і буде задавати мільйон питань. Зрештою ви втомитеся, здастеся і скажете всю правду.У свою чергу, вона завжди буде очікувати, що ви будете з нею відкриті і готові пояснити все, що потрібно.
  • Так як жінки-Овни підкоряються планеті Марс, їх пристрасність і гнів увійшли в легенди. Якщо раптом ви, не приведи Господи, розсердите її, не залучайте її в галасливий скандал з криками і киданням речей і не збільшуйте ситуацію відповідним гнівом. Замість цього зробіть паузу, проведіть трохи часу окремо і почекайте, поки вона охолоне. Лють Овнів страшна, але скоро проходить, і жінка-Овен дасть вам знати, коли буде готова поговорити.