Як танцювати тектонік

Автор: Marcus Baldwin
Дата Створення: 22 Червень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Видео урок Тектоник #1
Відеоролик: Видео урок Тектоник #1

Зміст

Тектонік - це танець, змішаний з хіп-хопом, який поширився завдяки YouTube, а з'явився на вулицях Парижа. Він почався в Європі, проклав шлях до Австралії і повільно охопив США. Тектонік став індустрією в мільйони доларів: навіть шестирічні діти підхоплюють це захоплення. Отже, вам теж хочеться?

кроки

Метод 1 з 2: Вчимося танцювати

  1. 1 Підберіть музику. Тектонік танцюють під різні види електро, таке як брудне, прогресивне або нове; багато також танцюють під хаус електро. Але зупиніться на хаус електро, так як було б дивно танцювати тектонік під хардкор, правильно? Ви можете спробувати це, але в клубі все на вас будуть дивитися з подивом.
    • Потрібні ідеї? Для початку хорошими виконавцями стануть DJ Ivan Flash, Marc De Siau, DJ Milok і Tecktologic. Ви також можете пошукати ремікси популярних пісень: the Black Eyed Peas, David Guetta та Bastille - всього лише кілька прикладів артистів, у яких є відповідні ремікси.
  2. 2 Робіть великі рухи руками. Тектонік - це танець, в якому близько 80% рухів руками і 20% рухів ногами. У той час як є кілька стандартних рухів, все, що різке, в стилі хі-хопу або вога, і почуття ритму допоможуть вам виглядати як професіонал на танцполі.
    • Деякі описують це фразою «вітряк» або «немов ваше тіло гумова стрічка». Інші можуть описати це, як ексцентричний спосіб направляти трафік, але яке б ви уявлення не вибрали, ви побачите, що цей танець інтенсивний, драматичний, з дуже систематичної і пофарбованої манерою. Ваша рука може рухатися прямо або в сторону, а потім зробити кола над головою. Це безумство, але воно також поєднується з музикою.
  3. 3 Повертайте ноги з боку в бік. Електронна музика досить швидка, тому намагайтеся, щоб ваші ноги встигали за ритмом.Переміщайте п'яти з носками з боку в бік, вперед і назад. Коли у вас буде виходити, ви можете додати схрещування і переміщення ваги.
    • Удари ногою. Підніміть ногу до попі, готуючись до удару. Потім приберіть ногу і штовхніть її вперед і поставте її на землю. Ви можете повторювати це кілька разів, весь час швидко рухаючи руками.
  4. 4 Рухайте руками навколо і через голову. Одне з відмінних рухів тектоніка - рух руками перед головою, навколо неї і в сторони. Якщо у вас є чубчик на голові, ритмічно змітайте її.
    • Найчастіше ваші руки будуть десь близько плечей, що стирчать на всі боки, над головою або навертаються кола навколо шиї. Для будь-якого з цих пунктів витягніть праву або ліву руку вказівним пальцем вниз і рухайте їй круговими рухами в протилежну сторону від голови.
  5. 5 По-різному схрещуйте руки. Звичайне рух тектоніка - це схрещені руки в зап'ястях рухаються по своїй орбіті під час кругових рухів. Ви також можете крутити передпліччя і схрещувати руки в складні візерунки. Багато хто тримає одну руку в центрі, а другий рухають в стороні, спереду або над нею, орієнтуючись по ритму музики.
    • Переконайтеся, що ви працюєте на всіх рівнях: тобто на низькому, середньому і високому; праворуч, в центрі, зліва. Використовуйте усі! Чим різноманітніше ваш танець, тим менше він повторюється (і більш вражаючий)!
  6. 6 Додайте свій власний штрих. У той час як тектонік має досить стандартні руху, хорошим рішенням для вас буде додати до нього своє власне відчуття стилю і ритму. Візьміть основи - структуровані і інтенсивні руху рук, і вставте їх з рухами ніг - і будете виконувати це. Поки ви відчуваєте цей ритм, ви будете готові на все.
    • Експериментуйте з роботою на різних рівнях з усім тілом. Перенесіть торс вниз, коліна вгору, схитруйте і рухайтеся. Придумайте хитромудрі візерунки руками, переплітаючи зап'ястя, граючи з ліктями, і переходите з швидких на уповільнені рухи. Все залежить від вас!
  7. 7 Ходіть на вечірки, щоб відточити свої навички. Ходіть в клуби, на концерни, фестивалі електронної музики та інші електронні концерти і танцюйте. Зустрітися з іншими «тектоніст» і почніть танцювати на публіці. Ви з групою друзів можете почати танцювати в будь-якому місці, навіть якщо це всього лише заповнена парковці, торговий центр, школа і будь-яке інше людне місце. Просто спробуйте і отримуйте задоволення!

Метод 2 з 2: Створюємо образ

  1. 1 Одягайтеся як тектоніст. Загальний стиль, а він, як правило, один - це вузькі джинси і яскраві флуоресцентні футболки. Якщо вузькі джинси - не ваш стиль, ви можете носити брюки карго, УФО або навіть гетри з алігаторами. Все, що світиться, підійде.
    • Тектонік - це актуальний бренд зараз. Ви можете отримати позов від компанії виробника, якщо робите одяг без їх згоди. Якщо ви сумніваєтеся, що надягати, купите брендовий одяг.
    • Пам'ятайте, справжні тектоніст не надто прискіпливі до одягу і не сильно слідують моді. Більшість просто люблять танцювати і весело проводити час.
  2. 2 Робимо зачіску. Для дівчаток краще розпустити волосся. Вони не обов'язково повинні бути короткими або довгими, просто не зав'язуйте їх вгорі на голові, так як більшість рухів тектоніка робляться близько від голови, а хвіст може перешкодити вам. У хлопців зачіска повинна бути кефалі-ірокез. Це означає, що волосся повинні бути довгими ззаду, короткими з боків і укладені гелем спереду. Стало трохи краще?
    • Якщо на вашій роботі чи вдома не схвалюють ірокез, спробуйте летить стрижку, штучний ірокез або емо-стиль.
  3. 3 Вибираємо аксесуари. Не забувайте браслети! Багато-багато браслетів. Вони можуть доходити до передпліччя, якщо хочете. А якщо вони світяться, то ще краще.
    • Серйозно, все повинно світитися. Знайдіть будь-рейв, на якому є тектонік музика, і світитеся за допомогою світних паличок та боді-арту. Чим яскравіше, тим краще!

Поради

  • Пошукайте відео на YouTube, дуже добре вивчіть ці рухи і змішайте зі своїми так, щоб ви не виглядали позером.
  • Пошукайте команди Wantek Tecktonik і SMBD.
  • Glowsticking (або, liquiding) є досить дивною групою теж!

попередження

  • Чи не хваліться тим, що вмієте танцювати тектонік. Це протилежно тому, що значить цей танець.
  • Ніколи, ніколи не намагайтеся змішувати будь-які інші танцювальні стилі з тектонікою.