Як дізнатися, якщо хто небудь заблокував вас в WhatsApp

Автор: Eric Farmer
Дата Створення: 10 Березень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Как узнать кто вас заблокировал в WhatsApp
Відеоролик: Как узнать кто вас заблокировал в WhatsApp

Зміст

Якщо вам не вдається зв'язатися з кимось по WhatsApp, можливо, користувач заблокував вас. Хоча немає точного способу визначити, заблоковані чи ви (WhatsApp ускладнює це з міркувань конфіденційності), є деякі ознаки, які можуть підтвердити ваші підозри. У цій статті ми розповімо вам, як знайти ознаки того, що вас заблокували в WhatsApp.

кроки

  1. 1 Запустіть WhatsApp. Натисніть на значок у вигляді білої телефонної трубки на тлі зеленого мовного хмари.
  2. 2 торкніться Чати. Ця опція знаходиться внизу екрану. З'явиться список ваших листувань.
  3. 3 Натисніть на листування з людиною, який, на вашу думку, заблокував вас. Переписка відкриється.
  4. 4 Перевірте, чи знаходиться користувач в мережі. Якщо на пристрої користувача запущено додаток WhatsApp, а ви не заблоковані, у верхній частині листування відобразиться слово «В мережі». Якщо зазначеного слова немає, це означає одне з двох: в даний момент додаток WhatsApp не запущене на пристрої користувача або він заблокував вас.
  5. 5 Дізнайтеся час останньої появи користувача в WhatsApp. Якщо в даний момент користувача в мережі немає, у верхній частині чату, можливо, з'явиться «Був (а)» з датою і часом останньої появи користувача в WhatsAppp. Якщо цієї інформації немає, ймовірно, користувач відключив її з метою конфіденційності. Також це може вказувати на те, що вас заблокували.
  6. 6 Знайдіть дві галочки поруч з повідомленням. Коли ви відправляєте повідомлення контакту, яка не заблокував вас, праворуч від тимчасової позначки можна побачити дві галочки - одна галочка означає, що повідомлення надіслано, а друга - що воно доставлено. Якщо другий галочки немає, можливо, вас заблокували. Однак це також може означати, що смартфон користувача вимкнений або що користувач видалив додаток WhatsApp.
  7. 7 Зверніть увагу на зміни в профілі. Натисніть на ім'я людини в чаті, щоб переглянути його профіль. Якщо вас заблокували, ви не побачите змін в профілі користувача. Якщо у вас є підстави вважати, що цей користувач змінив свій статус або фотографію профілю, але ви не бачите таких змін, можливо, вас заблокували.
  8. 8 Спробуйте зателефонувати користувачеві. Виберіть у вигляді телефонної трубки в правому верхньому кутку чату, щоб почати голосовий виклик. Якщо виклику немає, ймовірно, користувач заблокував вас. Однак це також може означати, що користувач відключив голосові виклики в своїх настройках конфіденційності.

Поради

  • Якщо ви заблокуєте користувача в WhatsApp, ви не будете видалені з його контактів, і він не буде видалений з ваших контактів.
  • Єдиний спосіб видалити користувача зі своїх контактів - це фізично видалити його зі своєї адресної книги.