Як вести себе з дівчиною, якщо вона тебе ігнорує

Автор: Ellen Moore
Дата Створення: 16 Січень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
7 ПРИЧИН ПОЧЕМУ ДЕВУШКА НЕ ОТВЕЧАЕТ И ИГНОРИРУЕТ ТЕБЯ. Метод Вастиковой
Відеоролик: 7 ПРИЧИН ПОЧЕМУ ДЕВУШКА НЕ ОТВЕЧАЕТ И ИГНОРИРУЕТ ТЕБЯ. Метод Вастиковой

Зміст

Раніше ваша дівчина була рада вас бачити, але зараз, схоже, вона або постійно злиться на вас, або навіть не помічає вашої присутності. Можливо, вона більше не відповідає на ваші повідомлення або проводить цілі ночі на вечірках, тусуясь з усіма, крім вас. Якою б не була причина, якщо ви відчуваєте, що ваша дівчина вас ігнорує, цілком ймовірно, ви ображені, засмучені або навіть гнівайтесь. У вас може виникнути спокуса ігнорувати її у відповідь, постаратися змусити її ревнувати або навіть розлучитися з нею, але найбезпечніший спосіб розібратися, чому вас ігнорують - це прямо запитати про це.

кроки

Частина 1 з 3: Доберіться до суті справи

  1. 1 Дайте їй простір. Можливо, ваша дівчина злиться на вас, а може, вона переживає не найкращі часи, і це ніяк не пов'язано з вами. У будь-якому випадку, якщо ви відчуваєте, що вона відноситься до вас негативно, не змушуйте її відразу все вам викладати. Дайте їй час охолонути. Тоді у вас також буде час подумати про свої почуття.
  2. 2 Запитайте себе, чи дійсно вона ігнорує вас. Чи дійсно відношення вашої дівчини до вас змінилося? Можливо, вас щось гнітить або турбує, і тому ви уявили, що вона стала ставитися до вас гірше звичайного?
    • Можливо, вона завжди була трохи холодна з вами, але в міру розвитку відносин ви усвідомили, що вас не влаштовує те, як вона з вами надходить.
    • Останнім часом у вас не виникало будь-яких труднощів? Може бути, останнім часом ви вимагали від неї занадто багато уваги, і їй було складно задовольняти ваші потреби, що призвело до того, що вона віддалилася.
  3. 3 Можливо, ваша дівчина перебуває в депресії. Якщо, страждаючи депресією, вона ігнорує вас, можливо, вона навіть не усвідомлює цього.
    • Симптоми депресії такі: утруднена концентрація і нездатність приймати рішення; втома; почуття безпорадності, безнадійності і / або нікчемності; безсоння або надмірна сонливість; дратівливість; втрата інтересу до приносить задоволення занять - сексу або побаченням; переїдання або втрата апетиту; тривога; суїцидальні думки і / або деструктивна поведінка.
    • Якщо ви думаєте, що у вашої дівчини може бути депресія, ви можете зробити деякі заходи, щоб допомогти їй.
  4. 4 Не піддавайтеся спокусі ігнорувати її у відповідь. Можливо, у вас виникне спокуса ігнорувати її у відповідь або змусити ревнувати, але подібні дії не підуть вам на користь. Більш того, якщо ваша дівчина в депресії або страждає по іншим важким особистих причин, проігнорувавши її, ви тільки ускладните ситуацію і можете дійсно зруйнувати ваші відносини.
    • Якщо вірити «теорії еластичною стрічки», то ви можете змусити людину хотіти вас, віддаляючись від нього. Це може спрацювати з деякими людьми на короткий період часу, але на подібній поведінці ви не побудуєте здорові відносини.
    • З «теорії еластичною стрічки» можна запозичити один позитивний рада - знаходяться у відносинах люди потребують простору, щоб займатися своїми справами, інакше вони втомляться один від одного або почнуть приймати один одного як належне. Ви можете приділяти собі час і продовжувати ставитися до своєї дівчини з добротою і повагою. Не ігноруйте її, але і не варто на ній зациклюватися - живіть своїм життям.
  5. 5 Подбайте про себе. Постарайтеся не думати про те, як вам боляче / сумно через поведінку вашої дівчини.Нагадуйте собі про те, що насправді від неї не «залежить», що ви відчуваєте, і у вас є вибір: ви можете визнати, що вам сумно, але не дозволити цьому перешкодити вам насолоджуватися життям.
    • Робіть те, що піднімає вам настрій: зустрічайтеся з друзями, ходіть в спортзал, займайтеся улюбленими заняттями (наприклад, грою на гітарі, монтуванням відео або пішими прогулянками).

Частина 2 з 3: Поговоріть про це

  1. 1 Призначте день, щоб поговорити особисто. Якщо ваша дівчина повністю ігнорує вас, можливо, ви не зможете зв'язатися з нею по телефону або особисто. Якщо ви знаєте, що їй все ще доходять ваші повідомлення, ви можете спробувати відправити їй повідомлення, висловивши в ньому своє занепокоєння і попросивши її зустрітися і поговорити з вами.
    • Наприклад: «Останнім часом ти не відповідаєш на мої повідомлення. Коли таке відбувається, мені боляче, і я хочу знати, чи щаслива ти, перебуваючи зі мною в стосунках. Ми можемо зустрітися і поговорити? »
      • Якщо ви знаєте її розклад, то можете навіть призначити день і час, в яке вона зазвичай вільна - тоді вона з більшою ймовірністю погодиться зустрітися з вами.
  2. 2 Надішліть листа електронною поштою або e-mail. Це можна опустити, якщо дівчина відповідає на ваші СМС та дзвінки. Якщо ви не можете зв'язатися з нею по СМС або додзвонитися, але знаєте, що вона в порядку (тобто проводить час з друзями, викладаючи пости в соціальних мережах), ви можете спробувати відправити їй повідомлення через особисті повідомлення в VK або на Фейсбуці або по електронній пошті, розповівши про свої почуття і переживання.
    • Якщо ви вирішили відправити електронний лист / повідомлення через особисті повідомлення, висловлюйтесь делікатно. Напишіть чорновий варіант, потім прочитайте його після того, як гарненько виспіться. Переконайтеся в тому, що він не здається грубим або неввічливим.
    • Виражайтеся конкретно. Наведіть конкретні приклади того, що вона робить, і що ви відчуваєте. Але не варто висловлювати це в обвинувальної формі:
      • «Коли ми були на тій вечірці в суботу, ти провела весь вечір, спілкуючись з іншими людьми. У нас взагалі не було можливості поговорити, і ти пішла, не попрощавшись, не дивлячись на те, що ми сиділи в одній кімнаті один навпроти одного. Коли ти зробила це, мені було боляче. Не знаю, чи зробив я щось не так. Я переживаю за тебе, і я переживаю за нас. Я б хотів зустрітися особисто і поговорити про це. А якщо тобі незручний такий варіант, я готовий продовжувати спілкуватися з тобою по електронній пошті ».
    • Перш ніж відправити електронний лист, спробуйте поставити себе на її місце, читаючи його в останній раз. Подумайте про те, як воно може виглядати в її очах, і як вона може відреагувати і внесіть необхідні зміни, щоб переконатися в тому, що ви донесли свої почуття і думки найефективнішим з усіх можливих способів. Якщо вона зрозуміє вашу точку зору і не відчує загрози, швидше за все, вона відповість.
  3. 3 Використовуйте Емпатичні невербальні сигнали. Якщо вам вдалося зустрітися з нею наодинці, щоб поговорити, використовуйте емпатичний мову тіла. Це покаже їй, що ви готові зрозуміти її погляд на ситуацію, і тоді вона відкриється вам.
    • Емпатичних невербальні сигнали: повернутися до людини, перебуваючи у відкритій позі (тобто не схрещуючи руки, не горблячись і не відвертаючись), киваючи і використовуючи зоровий контакт, щоб сигналізувати, що ви чуєте, про що вона говорить, і видавати обнадійливі звуки, щоб показати, що ви розумієте, про що йде мова, не перериваючи її.
  4. 4 Висловлюйте свої думки і почуття, використовуючи ненасильницький спілкування. При ненасильницький спілкуванні ви концентріруетесь на своїх думках і почуттях, а не на звинуваченні іншу людину в тому, що він зробив щось не так.
    • Побудуйте свою промову в наступному порядку: спостереження, почуття, потреби і вимоги.
    • Наприклад: «Протягом останнього тижня ти не відповідала на мої дзвінки і двічі скасовувала наші плани. Я починаю переживати, що ти більше не зацікавлена ​​в продовженні відносин зі мною ».
  5. 5 Запитайте у неї, що з нею відбувається. Висловивши, що ви відчуваєте, дайте їй знати, що ви відкриті до спілкування - нехай вона поділиться з вами своїми почуттями.
    • Наприклад: «Протягом останнього тижня ти не відповідала на мої дзвінки і двічі скасовувала наші плани. Я починаю переживати, що ти більше не зацікавлена ​​в продовженні відносин зі мною. Я б хотів, щоб ми поговорили про наших відносинах. Якщо проблема не в наших відносинах, то я хотів би знати, чи можеш ти розповісти мені, що відбувається ».
  6. 6 Запитайте її, чого їй не вистачає. Якщо вона визнається, що в якійсь мірі нещаслива, запитайте її, чого їй не вистачає / що ви можете зробити. Можливо, їй потрібно особистий простір, можливо, вона хоче, щоб ви зробили щось незвичайне - це може бути просто дрібниця: наприклад, обіймати її частіше або говорити їй, що вона прекрасна.
    • Якщо їй потрібно особистий простір, не варто панікувати. Нагадуємо, що це може бути цілком пов'язано з нею і справді не мати ніякого відношення до вас.
      • Запитайте її, чи знає вона, скільки часу їй може знадобитися. Якщо вона говорить, що не знає, припустімо самі, скільки часу їй може знадобитися - можливо, тиждень. Підтримуйте її. Запитайте її, чи можете ви що-небудь зробити - наприклад, телефонуйте в кінці тижня, щоб перевірити.
      • Якщо ви вирішили дати один одному більше особистого простору, обов'язково чітко позначте, що означає це поняття для вас обох. Наприклад, особистий простір може просто означати, що ви будете тільки говорити по телефону двічі в тиждень, а не щоночі або ж проведете цілий тиждень без якого б то не було спілкування. Проясніть, що означає для вас «простір», і вам буде легше провести цей час.
    • Знайте, що ви не зобов'язані давати їй те, в чому, за її словами, вона потребує. Якщо вам не подобається те, що вона вимагає, спокійно скажіть їй про це. Удвох ви зможете знайти компроміс. В кінцевому рахунку, вам обом слід поважати потреби і кордони один одного.
  7. 7 Будьте активним слухачем. Коли настане її черга говорити, активно слухайте її. Це включає в себе Емпатичні невербальні сигнали (відкрита поза, кивання, обнадійливі звуки), а також демонстрацію того, що ви розумієте, про що вона говорить, повторюючи те, що вона сказала / або уточнюючи. Якщо вас зачепили її слова, вона повинна знати про це, але постарайтеся сказати їй про це без агресії.
    • Наприклад: «Спасибі, що відкрилася мені. Коли ти сказала, що я занадто солодкий, мені стало сумно, і я прийшов в замішання. Мені подобається проводити з тобою час, але мені також подобається займатися своїми справами. Я б хотів, щоб ти навела приклади, на підставі яких ти вирішила, що я солодкий. Можливо, я зможу змінити деякі моменти ».
      • Якщо вона зможе привести вам конкретні приклади, навіть якщо ви з ними не згодні, це допоможе вам отримати уявлення про те, чого вона хоче від відносин. Знання того, що вона хоче, допоможе вам відтворити чітку картину того, чи зможете ви дати їй це і захочете це зробити.
    • Чи не закочуйте очі і не перебивайте її, поки вона говорить. Дайте їй висловитися, перш ніж відповісте. Те, що ви почуєте, може вас засмутити; ви можете не погодитися, але просто дайте їй висловитися, перш ніж відповісте.

Частина 3 з 3: Знайдіть рішення

  1. 1 Постарайтеся придумати можливі рішення спільно. Як тільки ви з'ясували, в чому полягає проблема, працюйте спільно, щоб придумати, як ви зможете її вирішити.
    • Якщо вона сказала, що ігнорує вас тому, що задихається від вашого надмірної уваги, попросіть її привести кілька конкретних прикладів випадків того, коли ви змусили її так себе відчути.
      • Може бути, їй не подобається, що ви дзвоните їй по три рази на день: вранці, в обід і ввечері. Можливо, ви зможете прийти до консенсусу - писати СМС «доброго ранку» і базікати пару хвилин після вечері кожен день.
  2. 2 Чи не вирішуйте проблеми шляхом насильства. Часом, коли емоції б'ють через край, краще зробити перерву і продовжити суперечку пізніше, особливо якщо ви вже сперечаєтеся протягом декількох годин.
    • Якщо ви розумієте, що ходите колами і нічого не вирішили, швидше за все, краще зробити паузу. Можливо, ви не зможете знову зустрітися протягом двох днів і більш охоче вирішили б все це зараз. Це бажання цілком нормально, але в дійсності це не допоможе нікому з вас, коли ви обидва виснажені спорами настільки, що не можете ясно мислити.
  3. 3 Зрозумійте, що одним з рішень може бути розставання. Якщо ви турбуєтеся через те, що ваша дівчина ігнорує вас, швидше за все, ви хочете зберегти відносини. Якщо у вас немає проблем зі сприйняттям, і її ставлення до вас не пов'язано з якимись особистими причинами, і якщо вона дійсно ігнорує вас тому, що зла на вас, вам слід подумати, чи дійсно ви хочете бути в відносинах з тієї, яка вважатиме за краще завдавати вам біль, але не скаже, чому вона засмучена.

Поради

  • Якщо виявилося, що ваша дівчина часто ігнорує вас, та так, що це входить у неї в звичку, можливо, вам потрібно подумати над тим, чи варто продовжувати подібні відносини. Можливо, що у відносинах вами маніпулюють або контролюють вас.
  • Пам'ятайте - можливо, вона переживає не найкращі часи, і це ніяк не пов'язано з вами. Вона може уникати вас тому, що просто не знає, як поговорити з вами або з кимось іншим. Намагайтеся не засмучуватися, поки у вас не складеться повна картина.