Як вивести запах сечі з шкіряного дивана

Автор: Helen Garcia
Дата Створення: 22 Квітень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Как избавиться от запаха мочи на ковре, на диване/Как почистить диван, ковер в домашних условиях
Відеоролик: Как избавиться от запаха мочи на ковре, на диване/Как почистить диван, ковер в домашних условиях

Зміст

Якщо у вашої дитини або домашньої тварини сталася «аварія» на шкіряному дивані, наслідки буде вкрай важко прибрати. На щастя для вас, появи незмивною плями все ще можна уникнути. Все що для цього потрібно, так це діяти швидко і придбати відповідні засоби для чищення, щоб повернути шкіряній речі її первісний вигляд.

кроки

Частина 1 з 2: Підготуйте шкіру до чищення

  1. 1 Вберіть пляма сечі. Пляма сечі найкраще забирається, коли воно ще мокре. Візьміть паперові рушники, щоб ввібрати сечу, яка зібралася на шкіряній поверхні. Не намагайтеся витерти сечу рушниками, так ви лише збільшите пляма. Замість цього промокайте і занурюйте паперові рушники в калюжу сечі.
    • Для цього вам може знадобитися безліч паперових рушників.
  2. 2 Вийміть набивання. Якщо пляма сечі виявилося на шкіряній диванної подушки, вийміть з неї набивання. Збоку або в нижньому краї подушки зазвичай є застібка, відкривши яку, можна дістати набивку. Приберіть набивання в сторону. Її ви потім почистіть ферментним миючим засобом.
    • Дістати набивання дуже важливо, тому що, навіть якщо ви помітили пляма відразу, сеча все одно може в неї проникнути. Їли сеча вбереться в набивання, то запах залишиться навіть після того, як ви почистите шкіряну поверхню.
    • Якщо набивання можна дістати з-під шкіри, зверніться в професійну меблеву компанію, щоб дізнатися, чи можуть вони вам допомогти.
  3. 3 Проведіть перевірку миючого засобу. Для видалення сечі зі шкіряною поверхні настійно рекомендується використовувати спеціальні засоби для чищення шкіри. Такі засоби для чищення можна знайти в зоомагазині, аптеці або великих гіпермаркетах. Перш ніж нанести засіб для чищення на пляму, перевірте його на непомітній ділянці дивана.
    • Хорошим прикладом очищувача плям сечі є Nature's Miracle, який можна знайти в зоомагазинах.
    • Перевірте засіб для чищення на невеликій ділянці ззаду або внизу дивана. Якщо засіб для чищення погано позначиться на шкірі, ви врятуєте себе від псування всього видимого ділянки плями сечі.

Частина 2 з 2: Частка шкіри

  1. 1 Почистіть шкіряну поверхню. Візьміть ганчірку, злегка змочити її обраним миючим засобом і витріть пляма. Акуратно протріть пляму змоченою в очищувачі ганчірочкою. Головне, не тріть шкіру. Обов'язково протріть всю поверхню плями, від краю до краю, від шва до шва.
    • Почистивши тільки конкретну ділянку, ви тим самим можете залишити пляму на шкірі. Краще намочити і витерти всю подушку, а не тільки забруднене місце.
    • Якщо хочете приготувати засіб для чищення самостійно, змішайте разом 1 літр перекису водню, 100 грам харчової соди і 1 столову ложку рідини для миття посуду. Візьміть миску і обережно все в ній розмішайте. Замочіть ганчірку в цьому розчині і вичавіть її.
  2. 2 Виперіть набивання. Так як існує ймовірність, що набивка просочена сечею, вам необхідно скористатися ферментним миючим засобом, щоб прибрати її і розсіяти сильний запах хімії. Як і будь-який інший предмет одягу, виперіть набивання вручну у великій раковині або у ванні. Нанесіть ферментні засоби для чищення на набивання, після чого втирайте засіб в просочений сечею ділянку. Вичавіть набивання і прополощіть її під чистою проточною водою. Зробіть так кілька разів, щоб точно позбутися плями і запаху сечі.
    • Винесіть набивання на вулицю, щоб вона просохла. Якщо набивка висохне під сонцем, це дозволить ще краще прибрати запах сечі.
  3. 3 Поверніть набивання в подушку. Коли набивка і чохол повністю висохнуть, вставте набивання назад в шкіряну подушку. Постарайтеся розташувати її точно таким же чином, як вона перебувала до цього, і застебніть застібку.
  4. 4 Нанесіть кондиціонер для шкіри. Коли шкіра повністю висохне, нанесіть на шкіряну поверхню кондиціонер для шкіри. Нанесіть трохи кондиціонера на м'яку ганчірку і протріть нею всю поверхню подушки. Не забудьте натерти всі сторони шкіряної подушки.
    • Кондиціонер подбає про те, щоб шкіра залишилася м'якою і гладкою, заповнивши всі природні масла, яке засіб для чищення могло видалити з її поверхні.