Як заплести коси вікінгів

Автор: Carl Weaver
Дата Створення: 27 Лютий 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Стрижка как у Викинга, прическа почти TOP KNOT
Відеоролик: Стрижка как у Викинга, прическа почти TOP KNOT

Зміст

1 Пропустіть миття голови. Коси вікінгів не виглядають ідеально акуратними або гладкими, тому найлегше зробити зачіску на другий (або навіть третій або четвертий) день після миття голови. Жир, що виробляється шкірою голови, додасть волоссю природної жорсткості і текстури. Пам'ятайте, що образ вікінга повинен бути трохи неохайним і суворим!
  • 2 Збризніть волосся текстурируются спреєм або сухим шампунем. Якщо у вас тонкі і гладке волосся (або ви недавно помили голову), потрібно надати їм трохи текстури. Є кілька способів це зробити. Можна придбати текстуруючий спрей в магазині косметики і за допомогою нього додати трохи жорсткості. Сухий шампунь може зробити те ж саме. Розпорошите його на все волосся і розчешіть пасма пальцями.
  • 3 Закріпіть волосся на маківці. Ця зачіска складається з декількох кіс, тому важливо розділити все волосся на секції. Можна використовувати «краби», «качечки» або будь-які інші затискачі для волосся, які є під рукою. Спочатку зберіть волосся на маківці. Покладіть пальці з обох сторін чола і проведіть ними назад, збираючи все волосся на маківці. Обраним затискачем заколіть саму верхню секцію наверх так, щоб вона не мешале.
  • 4 Розділіть волосся на зони з боків голови. Коли ви закололи волосся зверху, потрібно розділити волосся по обидва боки голови. З кожного боку потрібно заплести по 2 коси. В результаті у вас повинно вийти 4 бічні коси. Для початку зберіть волосся з одного боку голови, почавши від лінії росту волосся. Потім відокремте секцію волосся, що відходять назад від лінії росту, і поділіть її на рівні частини - верхню і нижню. Заколіть верхню частину наверх і почніть з нижньої.
    • На іншій стороні голови розділіть волосся точно таким же чином.
    • В результаті у вас повинно вийти всього 5 секцій уздовж верхньої частини голови: одна верхня і по дві з кожного боку.
  • Частина 2 з 3: Плетіння кіс з боків

    1. 1 Почніть з коси-джгута. Розділіть зону на два пасма, щоб заплести виту косу-джгут. Кілька разів перекрутіть першу пасмо за годинниковою стрілкою, а другу - проти годинникової. Після цього перекрутити їх навколо один одного. Повторюйте цей рух і тримайте пасма близько до голови. Готовий джгут повинен щільно прилягати до голови, як кіска-колосок, тому під час плетіння туго натягуйте волосся.
    2. 2 Завершіть плетіння зони звичайною косою з трьох пасом. Після того як ви створили тугу виту косу на голові за вухом, змініть спосіб заплітання з коси-джгута на косу з трьох пасом.Для цього потрібно розділити 2 пасма в кінці джгута на три. Не турбуйтеся, якщо перехід від однієї коси в іншу вийде не дуже рівним - ці коси і не повинні виглядати ідеально.
      • Заплетіть волосся в косу і закріпіть прозорою гумкою.
      • Начешіте кінчик коси, щоб заховати гумку і створити хороший обсяг і текстуру.
    3. 3 Повторіть всі дії на всіх бічних зонах. Коли ви заплели першу косу, ті ж дії повторіть на іншій стороні. Потім повторіть той же процес з верхніми боковими зонами. Зверніть увагу, що зона на маківці все ще заколота вгору. А зараз потрібно доплестися все бічні косички-колоски. Коли ви закінчите, у вас буде по дві косички з кожного боку.
    4. 4 Посуньте пасма наверх. Цей крок необов'язковий. Якщо ви хочете залишити коси з боків як є, то можете так і зробити. Для додаткового ефекту можна перетворити звичайні коси в коси-змійки. Для цього зніміть гумку з коси і міцно стисніть центральну пасмо. Об'єднайте дві зовнішні пасма і підтягніть їх наверх уздовж коси. Плетіння підтягнеться і збереться нагорі, створивши дійсно складний ефект.
      • Підтягування кіс таким чином може розпушити волосся, але це ідеально підходить для образу вікінга.
      • Зауважте волосся в нижній частині коси-змійки.

    Частина 3 з 3: Плетіння верхньої коси

    1. 1 На маківці заплетене французьку косу. Коли ви заплели з боків і зав'язали коси-колоски, прийшов час попрацювати з самої верхньої зоною. Приберіть затиск і розплутати волосся пальцями. Потім заплетене французьку косу на маківці. Якщо ви не майстер з плетіння французьких кіс, нічого страшного: чим небрежнее виглядає коса, тим краще.
      • Якщо у вас не дуже довге волосся, можете закінчити косу невеликим пучком. Персонаж серіалу, Рагнар Лодброк, часто з'являється з зачіскою, в якій коса закінчується пучком.
    2. 2 Закінчите косу будь-яким способом, який вам подобається. Можна заплести косу до самих кінчиків волосся або до половини довжини пасом. Найважливіше - волосся на маківці заплетене в косу. А довжина коси повністю залежить від вашого бажання. Зауважте косу прозорою гумкою.
    3. 3 Розпушити кінчик коси. Останній штрих - начісування, як і на інших косичках. Коли ви зав'язали косу, візьміть гребінець для начісування і створіть на що залишилися волоссі начісування. Можна також акуратно розпушити або розтріпати косу, щоб надати їй скуйовджена і справжньою «вікінговості».
    4. 4 Збризніть коси вікінгів лаком для волосся. Коли ви доплетете, начешіть і закріпіть коси, то збризніть зачіску лаком для волосся. Він допоможе зачісці залишатися на місці і збереже її на весь день. Краса цієї зачіски, проте, в тому, що неслухняні і розпущене пасма тільки додають стилю. Ця зачіска повинна виглядати трохи неакуратно, тому не хвилюйтеся, якщо деякі коси заплетені не ідеально.
      • Якщо ви переживаєте, що коси не протримаються протягом дня, візьміть з собою гребінець і кілька гумок. Будь-яку частину завжди можна переплести.

    Що вам знадобиться

    • Текстуруючий спрей або сухий шампунь
    • Прозорі гумки для волосся (5 штук)
    • Гребінець для створення начосом