Як заробити за допомогою Facebook

Автор: Marcus Baldwin
Дата Створення: 20 Червень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Как Заработать на Фейсбуке 2500$. Личный Опыт! Деньги в Facebook
Відеоролик: Как Заработать на Фейсбуке 2500$. Личный Опыт! Деньги в Facebook

Зміст

Звичайно, Facebook - це не скриня з грошима, однак ця соціальна мережа може бути надійним джерелом доходу, якщо не пошкодувати на це сил і зробити все грамотно. У цій статті ми розповімо, як заробити за допомогою Facebook.

кроки

Метод 1 з 5: Основи

  1. 1 Розміщуйте цікаві записи. Основа фінансового успіху в соціальних мережах - це хороший контент у великих кількостях. У випадку з Facebook це означає цікаві посилання, картинки і щоденні оновлення.
    • Знайдіть свою нішу і заповніть її якісним контентом. Це необов'язково повинна бути вільна ніша, однак вона повинна бути досить вузькою для того, щоб читач помітив це. Наприклад, ви могли б створювати контент спеціально для молодих мам, для людей з певними політичними поглядами або для любителів кішок.Якщо ви маєте намір рекламувати продукт, використовуючи свій аккаунт, намагайтеся зв'язати цей товар з темами своїх записів.
    • Спробуйте відкрити ще один обліковий запис і ведіть особисту сторінку окремо. Публікуйте на першій сторінці щось цікаве, а потім давайте на це посилання на своїй особистій сторінці. Можливо, вам буде потрібно навіть більше облікових записів. Пам'ятайте, що Facebook не дозволяє прив'язувати кілька облікових записів до одного і того ж адресою електронної пошти та / або телефону. Можливо, вам доведеться верифікувати новий обліковий запис, ввівши код, який вам відправлять на ваш номер мобільного телефону.
    • Не поспішайте. Ваша сторінка повинна поступово обростати читачами. Публікуйте щось нове і цікаве щодня.
  2. 2 Поставте перед собою мету заробити гроші. Єдиний спосіб отримати гроші за допомогою Facebook - це багато працювати. Як і в будь-який інший роботі, важливо розробити графік і дотримуватися його.
    • Розплануйте справи. Якою б не була ваша стратегія, вам потрібно буде щось робити щодня. Складіть графік справ і виділіть для них час заздалегідь.
    • Почніть діяти. Заробляння грошей за допомогою Facebook полягає в гонитві за цифрами. Оскільки реклама через Facebook коштує тільки вашого часу, ви можете займатися своєю сторінкою стільки, скільки захочете, навіть якщо в якийсь момент це почне обходитися вам дорого. Далі відсотки і статистика почнуть приносити свій прибуток.
    • Додавайте всіх підряд. Один з найшвидших способів збільшити кількість передплатників - це додавати всіх людей підряд в друзі. Багато хто не приймуть ваш запит, однак хтось все ж зробить це.

Метод 2 з 5: Партнерські програми та інші програми з оплатою за покупку за посиланням

  1. 1 Знайдіть партнерську програму або будь-яку програму, яка дозволяє давати посилання на свою сторінку. При партнерській програмі вам присвоюється унікальний номер і видаються рекламні матеріали, і вам потім виплачують відсоток від продажів, отриманих з вашою допомогою. Спробуйте знайти хорошу партнерську програму і почати заробляти гроші.
    • У багатьох сайтів, які вам знайомі, є такі програми. Оскільки сайт не вимагає з вас плати, дозволяючи вам рекламувати товар, практично будь-яка людина може співпрацювати з будь-якою кількістю сайтів.
    • Почніть з відомих брендів. У Amazon є партнерська програма, за умовами якої власник сторінки в соцмережі отримує відсоток від кожного продажу, яка була здійснена за посиланням з вашого Facebook, навіть якщо ви рекламували щось інше. У програми iTunes від Apple також є така програм.
    • Пошукайте менш поширені програми. Швидше за все, це принесе вам менше грошей за раз, однак ви зможете розширити кількість рекламованих товарів і поступово заробити пристойну суму за рахунок реклами для різних фірм.
  2. 2 Стати членом програми. Коли вирішите рекламувати компанію в рамках партнерської програми, пошукайте сайт фірми і заповніть всі потрібні форми. Зазвичай це нічого не коштує і займає кілька хвилин.
    • Не платіть за можливість стати партнером.
  3. 3 Створіть облікові записи. Створіть свого облікового запису на Facebook для кожної програми або групи програм. Це дозволить людям підписуватися на ваші сторінки в залежності від того, що їм цікаво, а не просто читати сторінку з купою найрізноманітнішої реклами.
    • Як було сказано вище, можна використовувати основну сторінку для репоста з інших акаунтів. Так вашу рекламу бачитимуть все люди, які підписалися на вас.
  4. 4 Продвигайте свої програми. Розміщуйте по одному запису для кожної програми щодня і стежте за акаунтами в Facebook. При певній частці удачі і хорошому основному акаунті з безліччю передплатників на ваші інші сторінки також почнуть підписуватися. Кожен раз, коли хтось буде проходити за посиланням на вашій сторінці і купувати товар, ви будете отримувати гроші.

Метод 3 з 5: Електронна книга

  1. 1 Напишіть електронну книгу. Електронні книги - це видання розміром із звичайну книгу, які поширюються в електронному вигляді і не друкуються на папері. Оскільки видання такої книги майже нічого не коштує, будь-хто може зайнятися цим.
    • Чи не пред'являйте до себе занадто суворі вимоги. На відміну від звичайної книги, у електронного видання може бути стільки сторінок, скільки ви захочете. Як правило, більшість електронних книг, які створюються тільки заради грошей, більше схожі на брошури, ніж на повноцінні видання.
    • Візьміть тему, яка може бути цікава багатьом. Краще написати щось нехудожнє, ніж художнє. Як не дивно, електронні книги, в яких розповідається, як заробити гроші на продажу електронних книг, продаються дуже добре. Як мінімум, вони окупають витрати на написання.
    • Пишіть про те, в чому ви добре розбираєтеся. Це зробить вашу книгу більш привабливою. Немає необхідності виставляти всі свої заслуги напоказ, проте завжди краще займатися тим, про що ви знаєте більше, ніж простий обиватель.
  2. 2 Вирішіть, як ви видасте свою книгу. Є кілька способів зробити це.
    • Найпростіше зберегти книгу як PDF-файл і поставити на нього пароль, який ви могли б розсилати тим, хто купить книгу. Будь-яка людина, у якого буде пароль, зможе відкрити файл.
    • Createspace - це сервіс, що надається Amazon.com, який дозволяє безкоштовно видавати книги на Amazon. Такі видання захищені краще, ніж PDF-файли, однак їх не так легко поширювати за межами Amazon. У Createspace також є кілька платних сервісів і опцій. Щоб отримати максимум прибутку від своєї роботи зі сторінкою на Facebook, не користуйтеся ними.
    • Програма ReaderWorks верстає і публікує електронні книги в форматі Microsoft Reader, одному з найпоширеніших форматів в мережі. У базовій версії програми не передбачений захист даних, зате вона безкоштовна і проста. Існує і платна версія цієї програми, яка дозволяє використовувати цифрову захист (DRM). Купуйте цю версію лише в тому випадку, якщо збираєтеся видавати з її допомогою велика кількість книг.
  3. 3 Додайте книгу в інтернеті. Якщо ви користуєтеся Createspace, книга потрапляє в інтернет автоматично. Якщо ви публікували книгу самостійно на своєму комп'ютері, є кілька способів продати її:
    • Amazon дозволяє завантажувати і продавати книги як видання для Kindle безкоштовно. (Kindle - це бренд популярної лінії електронних книг від Amazon). Цей сервіс називається Kindle Direct Publishing, або KDP.
      • Це досить швидкий і гнучкий сервіс. Можна опублікувати книгу всього за 5 хвилин і виставити свої авторські відрахування до 70% (решта 30% отримає Amazon).
      • У той же час з цим сервісом книгу неможливо скачати за межами Amazon. Читачі, які не користуються електронними книгами Kindle, не зможуть побачити та придбати вашу книгу.
    • На eBay можна виставити книги за фіксованою ціною. Якщо продавати копії електронної книги, можна заробити досить багато грошей.
      • Плюс eBay полягає в його простоті. Будь-яка людина з доступом до сайту може стати потенційним покупцем вашої книги. Для цього не потрібні спеціальні пристрої або програмне забезпечення.
      • Мінусом є ціна. eBay виставляє комісію практично за все, і ці відрахування виростають, коли ви встановлюєте фіксовану ціну. Деякі комісії обчислюються у відсотках, а інші представляють собою певну суму, яка може завдати серйозної шкоди вашому бізнесу, якщо ви вчасно не подумаєте про це.
  4. 4 Продавайте свою книгу на Facebook. Якщо ви вчинили мудро і написали книгу, яка буде цікава аудиторії вашої основної сторінки, у вас вже буде підготовлено грунт для продажів.
    • Рекламуйте книгу кілька разів на день - і прямо, і завуальовано. Проявіть винахідливість і зацікавте своїх читачів. Нехай вони захочуть прочитати цю книгу!
    • Якщо у вас і інші сторінки (наприклад, для партнерських програм), рекламуйте свою книгу і там.
    • Завжди давайте посилання на сторінку, де читач зможе купити книгу.

Метод 4 з 5: Як заробити гроші на сторінці в Facebook

  1. 1 Створіть фан-сторінку (Fan page), якщо у вас її ще немає. У вас ще немає фан-сторінки? Що ж, тоді вам доведеться створити її, тому що вона дозволяє заробляти гроші. Створіть фан-сторінку про те, що вам цікаво: рибалка, гумор, подорожі і так далі.
  2. 2 Створюйте хороший контент. Пишіть цікаві тексти і запрошуйте якомога більше людей. Коли ваша сторінка почне залучати читачів і отримає велику кількість лайків, ви зможете перейти до наступного етапу.
  3. 3 Прив'яжіть до фан-сторінці сайту. Створіть сайт, на який вели б посилання з фан-сторінки, якщо ви можете собі це дозволити.
    • Можна зробити сайт абсолютно безкоштовно.
    • Додайте на сайті цікавий контент і публікуйте на фан-сторінці посилання на сайт.
    • Додайте рекламу, щоб заробити більше грошей, і стежте за тим, щоб сайт виглядав пристойно і не уявляв собою копію чужого сайту.
    • Щоб потік нових відвідувачів все ріс, вам потрібно буде регулярно публікувати корисну інформацію на сайті.
  4. 4 Продавайте записи на фан-сторінці. Отже, у вас є популярна фан-сторінка, але ви не знаєте, як на цьому заробити. Найпростіший спосіб - почати продавати записи.
    • Увійдіть на Shopsomething.com, якщо у вас є тисяча лайків.
    • Додайте свою фан-сторінку на ShopSomething і пройдіть процес верифікації.
    • Встановіть ціни на записи на своїй сторінці. Важливо встановлювати розумні ціни, оскільки ніхто не захоче купувати рекламу на вашій сторінці, якщо ціна буде занадто високою.

Метод 5 з 5: Як заробляти гроші за допомогою Facebook Market і Fanpages

  1. 1 Стати автором на Facebook Posts Market ( "Ринок записів") або Facebook Fanpages Market ( "Ринок фан-сторінок"). В обох випадках ви знайдете докладні покрокові інструкції на Facebook. Якщо ви не володієте PHP і / або HTML, у вас все одно буде можливість користуватися цими сервісами. Для використання Facebook Markets знання мов програмування не потрібно.
    • Facebook Posts Market
    • Facebook Fanpages Market
    • Об'єднайте Facebook Posts і Fanpages Market, і ви заощадите трохи грошей.

Поради

  • Існує великий попит на маркетингові послуги в соціальних мережах. Якщо ви відмінно розбираєтеся в соціальних мережах, ви можете легко заробити гроші.
  • Слідкуйте за своїми справами. Завжди читайте текст, набраний дрібним шрифтом! Багато партнерські програми висувають додаткові вимоги: наприклад, у них є вимоги до мінімальної частоті логінів в акаунт або вони регулярно розсилають листи, яка передбачає верифікацію облікового запису. Це дозволяє їм відслідковувати неактивні облікові записи. Якщо ви не зможете робити все необхідне, ви втратите свій заробіток.
  • Через сторінку на Facebook ви можете продавати все що завгодно, а не тільки електронні книги. Подумайте, що ще ви могли б рекламувати з невеликими витратами або зовсім без них.
  • Для заробляння грошей за допомогою Facebook потрібно докласти чимало зусиль. Якщо ви станете залучати нових прихильників і утримувати існуючих читачів, все інше складеться саме. Якщо ж ви просто створите купу сторінок і будете чекати, то ви не досягнете успіху.
  • Ваше завдання - зробити сторінку цікавою і корисною для читачів. Чим більше аудиторія вашої сторінки, тим більше шансів, що рекламодавці звернуть на вас увагу. Не робіть акцент на зароблянні грошей - зосередьтеся на зростанні аудиторії вашої сторінки, а гроші прийдуть слідом.

* На сайті http://ebookrook.com/pcategory/facebook/ ви знайдете хороші книги про те, як заробити гроші в мережі, які допомогли багатьом.