Як виглядати старше підліткам

Автор: Gregory Harris
Дата Створення: 10 Квітень 2021
Дата Оновлення: 26 Червень 2024
Anonim
5 ЛУЧШИХ Фишек Стиля Для Подростков! Мужской Канал / Самсонов
Відеоролик: 5 ЛУЧШИХ Фишек Стиля Для Подростков! Мужской Канал / Самсонов

Зміст

Ви втомилися від того, що вас плутають з вашим молодшим братом або сестрою? Ви можете виглядати дорослішими і здаватися більш зрілим, ніж ви є насправді. Просто слідкуйте за тим, як одягаєтеся і як поводитеся, і люди почнуть думати, що ви дорослішими.

кроки

Метод 1 з 3: Носіть правильний одяг

  1. 1 Позбавтеся від підліткової химерної одягу. Одним з компонентів, за якими нас судять, є одяг. Від того, що ми носимо, може залежати думка оточуючих про нас. Якщо ви хочете виглядати старше, перестаньте носити підлітковий одяг. Почніть купувати речі в інших відділах магазинів. Просто пройдіть повз дитячого відділу і прямуйте до відділу для дорослих. У звичних дитячих відділах ви знайдете одяг з дешевих, тонких і напівпрозорих тканин, які надають дитячий вид. Розгляньте натомість одяг з хорошого матеріалу.
    • Дівчатам варто уникати чисто дівочих тенденцій, наприклад, відтінків в стилі Пітера Пена або туфель Мері Джейн. Уникайте великої кількості шнурівки або гофрованої тканини, спідниць в збірку і всього, що виглядає занадто мило.
    • Уникайте спортивного стилю.Спортивні штани, баскетбольні шапочки, тренувальні шорти додадуть вам ледачий і неохайний вигляд. Є багато популярних молодіжних стилів.
  2. 2 Носіть одяг свого розміру. Змініть мішкуваті речі на більш облягаючі. Вам зовсім не потрібно, щоб одяг поглинала вас повністю. Цей стиль надає вам непривабливий і неохайний вигляд. Навпаки, сильно облягаючий одяг надає незрілий і юний вигляд.
    • Для юнаків вибір сорочок повинен відповідати ширині плечей. Якщо край плеча сорочки звисає з вашого плеча, то сорочка вам велика і напевно не підійде.
    • У дівчат вибір повинен відповідати комплекції. Якщо у вас вузькі стегна, кращі трапецієподібні спідниці, які вигідно підкреслять фігуру. Вибирайте глибокі овальні або трикутні вирізи. Купуйте жакети і блузи, які підкреслюють ваш силует.
  3. 3 Не носіть розмальовані футболки. Футболка з будь-яким логотипом або забавним написом говорить про незрілість людини. Сюди можна віднести назви брендів, логотипи і так далі. Якщо ви хочете виглядати зріло, взагалі приберіть зі свого гардероба футболки.
    • Хлопцям слід зупинити свій вибір на простих сорочках або тканинах в смужку. Вибирайте яскраві кольори, наприклад, світло-рожевий, жовтий або помаранчевий. Одягатися зріло - не означає носити тьмяні кольори.
    • Хлопці можуть замінити футболки на майки з гудзиками або в стилі поло (з комірами).
    • Дівчата можуть віддати перевагу блуз з прикрасами. Вибирайте яскраві кольори. Як би там не було, уникайте флуоресцент і неону.
  4. 4 Носіть якісні джинси. Джинси є невід'ємною складовою гардеробу будь-якої людини, незалежно від віку. Однак слід ретельніше вибирати джинси, якщо ви хочете виглядати старше. Купуйте джинси виключно хорошої якості. Переконайтеся, що вони не з завищеною або, навпаки, заниженою талією.
    • Хлопцям варто купувати лише прямі джинси. Дівчата можуть набувати і зі злегка розкльошені штанинами, вільні або ж вузькі джинси. Якщо ви вирішили придбати вузькі джинси, упевніться, що вам в них не дуже тісно.
    • Змініть висвітлені або рвані джинси на темніші моделі. Не варто ходити в джинсах зі стразами або іншими аксесуарами.
  5. 5 Носіть правильне взуття. Завершіть свій імідж підбором правильного взуття. Не варто ходити в кросівках чи взуття з тканини. Не варто також носити занадто кричущу взуття. Якщо ви дівчина, зовсім не обов'язково носити туфлі з дуже високими підборами або занадто витонченим стилем. Незалежно від статевої приналежності, не варто носити сланці. Замість них краще придбати міцне взуття.
    • Хлопцям краще носити черевики. Чорні черевики добре виглядають практично з будь-яким одягом. Шкіряні черевики зі шнурівкою також можна поєднувати з усіма типами одягу. Мокасини також будуть зручні в поєднанні, якщо ви не хочете носити черевики. Лаковані туфлі надають зрілий вигляд.
    • Дівчатам радять носити туфлі на підборах. Однак каблуки не повинні бути дуже високими. Якщо ви не хочете носити високі туфлі, придбайте балетки. Босоніжки будуть добре виглядати влітку.
  6. 6 Одягайтеся витончено. Це ще один спосіб виглядати зріло. Піднесіть себе як охайного, талановитої людини. Це допоможе людям розгледіти в вас дорослої людини, а не дитини.
    • Хлопцям слід носити брюки кольору хакі або прості вільні штани. Поєднувати їх з заправленою майкою в стилі поло або застебнутому сорочкою. Придбайте шкіряний ремінь і класичні туфлі. Краватка не є необхідністю, але може надати вам більш солідний вигляд.
    • Якщо ви дівчина, віддати перевагу слід суконь до колін зі скромним вирізом. Також можна поєднувати спідницю з блузкою. Поєднувати плаття або блузку можна з кардіганом. Носіть краще практичне взуття.
  7. 7 Позбавтеся від рюкзака. Не варто брати рюкзак, коли ви кудись йдете, він робить вас молодше в очах людей. Хлопцям рекомендується носити сумку-месенджер або шкіряний дипломат. Дівчатам можна взяти простий клатч або ж маленьку сумочку.

Метод 2 з 3: Доглядайте за собою як доросла людина

  1. 1 Зробіть доросле стрижку. Вишукані зачіски і стрижки можуть надати вам дитячий вид. Не існує єдиного вірного варіанту дорослої зачіски. Однак вам слід уникати деяких речей, які можуть надати вам незрілий вид. Не варто фарбувати волосся в яскраві кольори або ж робити кольорові пасма. Тримайтеся подалі від безбашенних зачісок, подібних ірокез, наполовину поголеною голові або дредам. Підтримуйте волосся в консервативному стилі.
    • Кошлаті волосся надають хлопцям дуже юний вигляд. Змініть цю зачіску на коротку стрижку. Скуйовджене, довге волосся або інші варіанти неминуче надають юний вигляд.
    • Дівчатам рекомендується збирати волосся в пучок, коротко підстригти або вибрати іншу елегантну зачіску. Довгі випрямлені волосся також надають зрілий вигляд. Уникайте великої кількості аксесуарів в волоссі. Наприклад, шпильок, ободків або гумок.
  2. 2 Хлопцям рекомендується відростити бороду. Дослідження показали, що борода може «додати» віком 10 років. Якщо ви вирішите відпустити бороду, переконайтеся, що вона вам підходить. Деяким юнакам не вдається відростити необхідне для бороди кількість волосся.
    • За бородою потрібно як слід доглядати. Неохайні бороди виглядають погано.
    • Якщо борода росте погано, гладко поголіться. Рідкісний волосяний покрив на обличчі додасть вам ще більше юний вигляд.
  3. 3 носіть легкий макіяж. Дівчатам слід наносити макіяж, який додасть їм кілька років. Використовуйте підводку, щоб нанести стрілки на очі. Користуйтеся натуральними квітами: золотистими і коричневими. Не варто застосовувати яскраві або пастельні кольори. Використовуйте основу, щоб зробити тон особи рівномірним.
    • Корегуйте кола під очима за допомогою тонального крему.
    • Уникайте підліткової продукції, на кшталт сяючого блиску для губ або рожевого лаку для нігтів.
  4. 4 Маскуйте вугровий висип. Чиста шкіра також додасть вам більш зрілий вигляд. З метою маскування вугрової висипки, використовуйте коректуючий олівець. Необхідно постійно доглядати за шкірою, щоб мати здорову шкіру обличчя. Можете користуватися різними очисними засобами і серветками.
    • Умивайте особа двічі в день за допомогою очищувальних протівоугревих засобів. Використовуйте зволожуючі креми. Якщо у вас жирна шкіра, використовуйте зволожуючі засоби, що не містять жирів.
    • Дівчата можуть носити чубчика, щоб приховати недоліки лоба.
  5. 5 Тренуйтеся. Це не тільки дозволить позбавитися від зайвої ваги, але і розвинути мускулатуру, що, безумовно, дозволяє підліткам виглядати старшою. Хлопці можуть зосередитися на вправах для верхньої частини тулуба, розширити плечі і накачати руки. Дівчатам зазвичай хочеться підкреслити талію і зміцнити сідничні м'язи, щоб зробити акцент на своїй жіночності.
    • Інтервальні тренування - кращий спосіб швидко позбутися від зайвої ваги. Також можна користуватися гантелями. Вони допоможуть розвинути мускулатуру. Запишіться в тренажерний зал або ж займіться присіданнями і віджиманнями.

Метод 3 з 3: Ведіть себе по-дорослому

  1. 1 Тримайтеся впевнено. Ніщо так не символізує зрілість, як впевненість в собі. Навіть якщо ваше фізична статура, унікальна індивідуальність або навички спілкування знаходяться не на такій стадії, як вам хотілося б, це не повинно заважати вам бути впевненим в собі.
    • Слід пам'ятати, що є досить велика різниця між упевненістю, зарозумілістю і поблажливістю. Впевненість - це добре ставлення до себе, а не погане до всіх оточуючих. Не потрібно надмірно хвалитися своїми досягненнями або говорити в манері, що ставить вас вище за інших. Це класичне незріле поведінку.
  2. 2 Попрацюйте над тим, як ви подаєте себе фізично. До класичних звичкам підлітків відноситься і сутулість. Тримайте голову високо, а спину - прямо. Навчіться впевненою ходою і поліпшите свою поставу.Для початку тримайте спину прямо, незалежно від того, чим ви зайняті: йдете по вулиці, сидите за столом або за комп'ютером, або стоїте в черзі. Як тільки помітите, що знову почали сутулитися, випряміть спину. Скоро це стане звичкою.
    • Ваша хода безпосередньо пов'язана з упевненістю. Тримайте голову прямо, не дивіться в землю. Дивіться людям в очі під час розмови.
  3. 3 Розвивайте почуття такту. Говоріть повільно і впевнено, замість того щоб підвищувати тон. Вживайте слова «будь ласка» і «спасибі» в своїй промові. Уважно слухайте, що вам говорять. Деякі навички демонструють зрілість, і в їх числі вміння слухати.
    • Коли співрозмовник закінчує історію про себе, не варто відразу переводити розмову на себе. Це демонструє вашу незацікавленість і егоцентричні. Для початку прокоментуйте розказану вам історію і тільки після цього почніть говорити про себе, в зв'язку з почутим.
    • Навчіться вести невимушені бесіди. Запитайте, як справи у співрозмовника. Поговоріть про погоду. Розпитайте про рідних. Будьте ввічливі і ведіть розмови на загальні теми.
  4. 4 Менше скаржтеся. Люди, які постійно скаржаться, зажили слави егоцентрика. Якщо ж ви вже дорослий, то зможете прийняти, що все недовговічне і відбувається все не просто так. Скарги щодо вашого життя не допоможуть її поліпшити. Ви можете звернутися до своїх друзів за порадою або просто щоб вилити душу. Однак постійні скарги недоречні і створюють враження незрілого людини.
  5. 5 Розвивайте свій словниковий запас. Це не означає, що вам слід кидатися в розмові довгими незрозумілими словами. Така поведінка просто створить враження, що ви відчайдушно намагаєтеся привернути увагу. Сконцентруйтеся краще на тому, щоб прибрати зі свого лексикону дитячі та підліткові слова, які надають вам дитячий вид. Говоріть повільно і осмислено. Вибирайте правильні слова для вираження тієї чи іншої думки.
    • Використовуйте складні слова. Наприклад, використовуйте: «Це незвичайна ідея!» - замість: «Це нова ідея». Попросіть бути з вами «нарозхрист», замість прохання говорити чесно. Чим більше у людини словниковий запас, тим більш зрілим і інтелігентним він здається.
    • Намагайтеся не перестаратися в вживанні сленгу. Уникайте слова «ясно», в пропозиціях вживайте «зокрема», «бачте». Намагайтеся виключити зі свого лексикону слова «круто» і «чувак». У листуванні не пишіть слова і пропозиції повністю великими літерами. Подібне може бути сприйнято як різкий тон або навіть крик. У більшості випадків ненормативної лексики також слід уникати.
  6. 6 Будьте готові постояти за себе чемно. Якщо хтось проявляє до вас неповагу, ви маєте право попросити перестати. Зрештою, важливою складовою зрілої особистості є те, що він або вона у своєму розпорядженні до поваги. Будьте прямолінійні і говорите, що хочете. Намагайтеся не застосовувати сарказм або образливий тон. Якщо ви будете вживати сарказм і образливий тон під час жартів, то будете виглядати непривабливо і навряд чи досягнете результатів, до яких прагнете.
    • Наприклад, якщо хтось вас перебиває, попросіть почекати і не перебивати себе.
    • Не варто говорити: «Нічого собі, я не можу повірити, ти мене перебив! Дехто не знає, коли варто помовчати ».
    • Навчіться відпускати ситуацію. У всіх бувають неприємні ситуації з людьми, але необхідно мати мудрість, щоб знати, як правильно вести себе в сварці. Злісне поведінка або образа можуть показати вашу незрілість.
    • Найчастіше люди і не помічають, коли вас зачепили. Тому будьте поважні до почуттів інших і іноді навіть намагайтеся не помітити помилки або, якщо в цьому є необхідність, скажіть співрозмовнику, що він вас зачепив.

Поради

  • Не варто недооцінювати зв'язок зрілості і самовладання. Створення враження дорослої людини має більше відношення до того, як ви себе ведете, ніж до того, як ви одягаєтеся.
  • Якщо ви не можете відростити рослинність на обличчі, постарайтеся зробити свої риси обличчя більш окресленими, щоб виглядати більш розвиненим фізично.
  • Іноді варто вести себе відповідно до свого віку. Ваш підлітковий вік не повернеться назад. Так що візьміть від нього все і не ведіть себе занадто доросло. Бути елегантним і вести себе з гідністю - це нормально, але не пропустіть свою підліткову життя, намагаючись занадто скоро стати дорослим.
  • Хороший спосіб зрозуміти, що носити, - пошукати інформацію про тренди в інтернеті. Потім отриману інформацію необхідно співвіднести зі своїм гардеробом. Пам'ятайте про те, що одяг не повинен бути надто відвертою або безглуздою.
  • Не проводьте забагато часу в соціальних мережах. Користуватися ними, щоб залишатися в курсі подій, прийнятно. Однак сидіти там цілодобово і забувати про спілкування в реальному житті або раз у раз викладати Селфі - ненормально.
  • Використовуйте в своєму лексиконі якомога менше лайки. Підлітки часто сваряться, але зрілі люди, як правило, цього не роблять.